aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλέκκος: «Πρέπει να γίνει ένα σοκ, ένα ταρακούνημα»

Μαλέκκος: «Πρέπει να γίνει ένα σοκ, ένα ταρακούνημα»

Στο κάκιστο ξεκίνημα της Εθνικής Κύπρου στο Πρωτάθλημα Εθνών με τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες χωρίς μάλιστα να σκοράρει αναφέρθηκε ο Κώστας Μαλέκκος. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής ποδοσφαίρου μιλώντας στον Super Sport FM τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του για την ευκολία με την οποία δίνονται κλήσεις σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καθιερωθεί καν στις ομάδες τους.

«Το πρόβλημα της Εθνικής είναι ότι πρέπει να μπουν στόχοι από την αρχή. Με το να λέμε θα δούμε θα προσπαθήσουμε, θα, θα, θα… Πέρασαν παικταράδες από το κυπριακό ποδόσφαιρο που δεν αγωνίζονταν στην Εθνική. Καϊάφας, Ιωάννου και εγώ κάποτε δεν ήμουν στις κλήσεις. Θα προσπαθήσουμε, είμαστε μικρή χώρα κλπ δεν γίνονται αυτά. Είναι θέμα να “σιομαλίζουμε” κάποιους, δεν ισχύουν αυτά στην Εθνική. Πρέπει να τίθενται στόχοι και αν αποτύχω φεύγω», σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε.

«Πρέπει να γίνουν τομές για να ορθοποδήσει η Εθνική. Όχι τομές στην ανανέωση. Οι μικροί τώρα που κάνουν δυο-τρεις πάσες γίνονται παικταράδες και πάνε στην Εθνική, αλλά δεν μπορούν να βγάλουν τα καστανά από τη φωτιά. Δεν έχουν συμμετοχές στις ομάδες τους και πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Δεν έχουμε παίκτες που παίζουν σε πολύ μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν μπορεί να βάζει μόνο μικρούς, αλλά και ορισμένους έμπειρους;».

Πού αποδίδεις την ευθύνη; «Όλοι έχουν ευθύνη και οι παίκτες που αγωνίζονται και αυτοί που είναι γύρω. Γιατί δεν κάνουμε αλλαγή να γίνει ένα σοκ, να ταρακουνηθεί το αποδυτήριο; Αν θα διώξουν τον Βάλεμ ή άλλον είναι θέμα της ΚΟΠ, πρέπει να γίνει ένα ταρακούνημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ