aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλέκκος: «Να δούμε λάθη και σωστά Πιέρο μου, αλλά να μην είμαστε κομπάρσοι»

Μαλέκκος: «Να δούμε λάθη και σωστά Πιέρο μου, αλλά να μην είμαστε κομπάρσοι»

«Γλυκόπικρη» γεύση άφησε στους Κύπριους διεθνείς η ήττα με 2-1 από την Σκωτία για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Ασφαλώς η ήττα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ενόχλησε τόσο το προπονητικό επιτελείο, όσο και τους ποδοσφαιριστές, όμως η θετική εμφάνιση και κυρίως η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών που πήραν χρόνο συμμετοχής έδωσαν νότα αισιοδοξίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν και έστειλε μήνυμα ελπίδας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (11/6) με την Ρωσία, εκτός έδρας. Τις δηλώσεις του Πιέρου Σωτηρίου σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Μαλέκκος, ο οποίος τόνισε πως πέραν των λαθών γίνονται και σωστά βήματα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, εντούτοις υπογράμμισε ότι η Κύπρος πρέπει να σταματήσει να είναι κομπάρσος.

«Τα λάθη να τα δούμε Πιέρο μου, αλλά πρέπει να δούμε και τα σωστά ποια είναι. Είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής και μπορείς να πάρεις την ομάδα στους ώμους σου. Επιβάλλεται να σταματήσουμε να είμαστε κομπάρσοι, αλλά πρωταγωνιστές. Δεν πρέπει να βρίσκουμε πάντα δικαιολογίες», ήταν το μήνυμα του Κώστα Μαλέκκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ