aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλέκκος για ΑΠΟΕΛ: «Πέρσι έφταιγαν όλοι, φέτος όχι. Αν πρέπει, να παραιτηθούν όλοι!»

Μαλέκκος για ΑΠΟΕΛ: «Πέρσι έφταιγαν όλοι, φέτος όχι. Αν πρέπει, να παραιτηθούν όλοι!»

Καυστικός όπως πάντα ήταν ο Κώστας Μαλέκκος σχολιάζοντας την βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 4-0 από την Πάφο. Μιλώντας στην εκπομπή «Goalnroll» της Cytavision ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και επέρριψε ευθύνες στην τεχνική ηγεσία για την κάκιστη εικόνα των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κανένας δεν το περίμενε. Ήταν σοκαριστικό αποτέλεσμα και αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που δεν ακούσαμε τίποτα για τους επενδυτές της Πάφου. Δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα και νομίζω θα βλέπουμε μια Πάφο δυνατή. Οι δηλώσεις του Πουρσαϊτίδη τα λένε όλα, αν και δεν συμφωνώ σε ένα σημείο. Θα μιλήσουν σκληρά αυτοί που πρέπει, όχι εμείς. Δεν σηκώνει για τον ΑΠΟΕΛ μετά την περσινή σεζόν. Η ήττα πρέπει να ταρακουνήσει όλους, προέδρους και μη, όχι μόνο ποδοσφαιριστές. Αν πρέπει να δώσουν παραίτηση όλοι για να βλέπουμε καλύτερο ΑΠΟΕΛ να το κάνουν.

Σε ποιον ανήκουν οι περισσότερες ευθύνες κατά την άποψη σου; «Κοιτάξτε, ήταν το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα δεν ξέρεις πώς θα πάει η χρονιά. Αυτή τη φορά δεν φταίνε όλοι. Πέρσι ναι, φέτος όχι. Πέρσι έφταιγαν από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή, φέτος όχι. Ήταν ο πρωταθλητής στις μετεγγραφές, είχε όλο τον χρόνο να δουλέψει και δεν θυμάμαι ποτέ τον ΑΠΟΕΛ να παραδίδεται στο 50’. Το πιο τραγικό για τον ΑΠΟΕΛ ήταν ότι παραδόθηκε στο 50’. Είδα λάθη και στο στήσιμο της ομάδας και στην προσέγγιση του παιχνιδιού. Είχε κατέβει ο ΑΠΟΕΛ να παίξει με έξι μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές. Οπόταν αυτό το κομμάτι, όταν σου έρθει ένα γκολ νωρίς σε δυσκολεύει πώς να αντιδράσεις. Τι να κάνεις; Να βάλεις και έβδομο; Ο ΑΠΟΕΛ πήγε εκεί για να κερδίσει και έχασε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ