aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλέκκος για ΑΠΟΕΛ: «Αν πω ονόματα θα γίνει χαμός»

Μαλέκκος για ΑΠΟΕΛ: «Αν πω ονόματα θα γίνει χαμός»

Επικριτικός και έντονος ήταν ο Κώστας Μαλέκκος στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» όταν η συζήτηση πήγε στον ΑΠΟΕΛ. Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις ο «Μάλε» χαρακτήρισε εγκληματίες όσους κάνουν πόλεμο στη νυν διοίκηση.

«Θυμάμαι όταν πήγα το 2001 στον ΑΠΟΕΛ και είχε 6-7 χρόνια να πιάσει πρωτάθλημα ακριβώς έτσι ήταν το σκηνικό όπως τώρα. Είναι εγκληματίες όλοι στον ΑΠΟΕΛ! Από τον πρώτο έως τον τελευταίο. Είναι μία ομάδα που τα έκανε όλα τα τελευταία χρόνια, πήρε τίτλους, επιτυχίες στην Ευρώπη. Ναι, φέτος δεν πάει καλά. Αν πρέπει να αλλάξουν πρόεδρο να κάτσουν να τα έβρουν και αν θέλουν να αλλάξουν να τον αλλάξουν. Αλλά όχι να κάμνουν πόλεμο. Είναι εγκληματίες όλοι!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που τον απογοήτευσαν περισσότερο σημείωσε ότι το ποσοστό ξεπερνά το 50% του ρόστερ. «Θα σου πω πάνω από το 50% των παικτών. Μην με βάλεις να πω ονόματα και θα γίνει χαμός. Το δεδομένο είναι ότι έγιναν μεγάλη λάθη στον προγραμματισμό και γι’ αυτό ο ΑΠΟΕΛ είναι στη θέση που βρίσκεται», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ