aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαλέκκος: «Αν ήμουν Εφραίμ-Αλωνεύτης θα τσακωνόμουν, θα έφευγα»

Μαλέκκος: «Αν ήμουν Εφραίμ-Αλωνεύτης θα τσακωνόμουν, θα έφευγα»

Μεγάλο… ντόρο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Κώστα Μαλέκκου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον  παραγκωνισμό των Αλωνεύτη-Εφραίμ από τον Πάολο Τραμετσάνι (δεν πήραν λεπτό συμμετοχής στο φιλικό με τη Δόξα), καθώς έγραψε: «Μα εφανταστήκετε να ήμουν στη θέση του Εφραίμ και του Αλωνεύτη και να καθόμουν στον πάγκο; Είσαι τυχερός που σταμάτησε κύριε Ιταλέ».

Ο Μαλέκκος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0), αναφέρθηκε στην εν λόγω ανάρτηση του και τοποθετήθηκε τόσο για τον Ιταλό τεχνικό, όσο και για το χτίσιμο του νέου ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Επίθεση» Μαλέκκου σε Τραμετσάνι: «Είσαι τυχερός που σταμάτησα κ. Ιταλέ»

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την ανάρτησή του: «Ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή μου. Αν και δεν γράφω ιδιαίτερα, ήταν κάτι το οποίο ενόχλησε και χθες ήταν ένα στυλ αντιαθλητικό. Για αυτό έκανα αυτή τη δήλωση και για τους δυο ποδοσφαιριστές. Με τους οποίους να σημειώσω πως έχει χρόνια να τους μιλήσω. Απλά είναι το θέμα λίγο ποδοσφαιρικά. Μετά από μια βαριά προετοιμασία έχεις ένα φιλικό ματς. Ήταν ένα παιχνίδι τριών ημιχρόνων για προετοιμασία. Ο παίκτης θέλει να παίξει. Αν ήμουν στη θέση τους δεν θα το άντεχα, θα τσακωνόμουν και θα έφευγα».

Για το αν έχει βρεθεί στη θέση του προπονητή: «Φυσικά, για αυτό ανέφερα το θέμα προετοιμασίας. Αντιλαμβάνομαι και τη θέση του παίκτη και του προπονητή. Στο γήπεδο όμως, πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Εγώ ως προπονητής, αν κάνω κάτι τέτοιο, θα δεχθώ οποιαδήποτε κριτική από τον παίκτη. Για αυτό σας το είπα. Αν ήταν ένα φιλικό, που θα έβαζε 15 παίκτες ως πρόβα τζενεράλε, που θα ξεκινήσει και θα παίξει το πρώτο επίσημο την άλλη εβδομάδα είναι ένα θέμα. Αυτό που λέω είναι ότι από τους 27 παίκτες χρησιμοποιείς τους 25 είναι αντιαθλητικό. Δεν θέλω να τσακωθώ ή οτιδήποτε άλλο. Εμείς λέμε τη γνώμη μας ως φίλαθλοι. Αυτό που βλέπουμε το σχολιάζουμε. Και θεωρώ ότι δικαιούμαι να σχολιάσω κάτι ποδοσφαιρικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει και εμένα αυτό. Μετά από 18 μέρες προετοιμασίας και επιστροφή στην Κύπρο, είχαμε κάνει ένα φιλικό και ήμουν από τους λίγους που δεν έπαιξαν. Έπειτα έφυγα. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Εγώ να κάθομαι τρία ημίχρονα στον πάγκο με προϋπηρεσία των Αλωνεύτη και Εφραίμ; Θα αντιδρούσα, εγώ εξέφρασα τη γνώμη μου και δε θα μπω στη διαδικασία να μπω σε διάλογο. Αν ήταν δυο ξένοι θα έπαιζαν; Αν δεν τους ήθελε ας μην τους έπαιρνε. Αν χρειαστεί σε κάποιο παιχνίδι ένας Αλωνεύτης ή ένας Εφράιμ και δεν είναι καλοί ποιος θα φταίει;».

Για το πώς είδε τον ΑΠΟΕΛ: «Είδα έναν ΑΠΟΕΛ αρκετά βαρύ. Ο Ντε Βινσέντι δεν ήταν καλός και θεωρώ ότι θα είναι ο στυλοβάτης αυτής της ομάδας. Στο παρόν στάδιο είναι παιχνίδια προετοιμασίας με πολλούς νέους παίκτες. Είναι δύσκολο εγχείρημα. Έγιναν 11 μετεγγραφές».

Για την παρουσία κόσμου: «Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. Άλλο ένα σημαντικό θέμα. Ο κόσμος έχει και αυτός τις ευθύνες του. Έχουμε μάθει σαν λαός να καθόμαστε στην καφετέρια πλέον».

Για το ερχόμενο πρωτάθλημα: «Όλοι θέλουν το πρωτάθλημα. Όταν ξεκινήσει όμως το πρωτάθλημα θα δούμε κατά πόσο έχουν πετύχει όλοι σε μετεγγραφές, προπονητές, τεχνικούς διευθυντές. Ότι πούμε τώρα, δεν έχει σημασία. Ελπίζουμε να έχει ενδιαφέρον και να δούμε καλό ποδόσφαιρο, καλύτερο από πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ