aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακρύ ζεστό καλοκαίρι

Μακρύ ζεστό καλοκαίρι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ αναχωρεί το Σάββατο για το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του ενόψει της νέας περιόδου και όλα τα μεγάλα ζητήματα παραμένουν ανοικτά. Παρόλο που οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού δεν δείχνουν να αγχώνονται ή τουλάχιστον προσπαθούν να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Αν και το ιδανικό (όπως λέχθηκε) θα ήταν πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, να έχει στο ρόστερ της τον επιθετικό κορυφής και τον αριστερό μπακ χαφ, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως θα γίνει κατορθωτό.

Σε λιγότερο από 48 ώρες οι γαλαζοκίτρινοι θα «πετάξουν» για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο «Μίστραλ» και εκτός από τον επιθετικό και τον αριστερό ακραίο μπακ, ανοικτά παραμένουν και άλλα σημαντικά θέματα (του Γιαννιώτα, των Πιατκόφσκι, Κοδίνα και Στίλιτς).

Τα μόνα θέματα που έχουν ολοκληρωθεί δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι… δορυφόροι του προγραμμαστισμού, με τις αποχωρήσεις των Χαραλαμπίδη, Κίσσα, Αντωνιάδη, Αμορίν και την απόκτηση των Ορλάντι και Καρλίτος (ο οποίος έκλεισε πριν το τέλος της λήξασας περιόδου).

Ουσιαστικά, μόνο η αποχώρηση του Αμορίν έδωσε οικονομική ανάσα στη διοίκηση και την ευχέρεια στον προπονητή να αναζητήσει κάτι καλύτερο (και πιο οικονομικό) από τον Βραζιλιάνο.

Ακόμα, το αίσιο τέλος με τον Καρλάο, μπορεί να είναι ένα θέμα που κράτησε τις ισορροπίες στην άμυνα, ωστόσο οι «τρύπες» παραμένουν ανοικτές στον σχεδιασμό της νέας ομάδας. Και φυσικά ο πρόεδρος της εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης είχε απόλυτο δίκαιο όταν δήλωνε, «προβλέπετε να έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι».

Λες και κάτι παραπάνω γνώριζε όταν απαντούσε στη σχετική ερώτηση που του έγινε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Τόμας Κρίστιανσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ