aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μακροχρόνιο συμβόλαιο και επένδυση στον Πιέρο» (ηχητικό)

«Μακροχρόνιο συμβόλαιο και επένδυση στον Πιέρο» (ηχητικό)

Ο ρεπόρτερ ΑΠΟΕΛ στην εφημερίδα μας GoalNews, Ανδρέας Μαύρος μίλησε στον Active 107.4&102 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε στο ζωηρό ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για τον Πιέρο Σωτηρίου και αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα, οι Δανοί προσφέρουν συμβόλαιο μακράς διάρκειας στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά: Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν διαψεύδουν την είδηση, λένε πως βρίσκονται σε επαφές με την Κοπεγχάγη, η οποία έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τον Πιέρο Σωτηρίου. Μία ομάδα που είναι γνωστή στον ΑΠΟΕΛ από τις αναμετρήσεις τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Ελλάδα, η πρόταση της Κοπεγχάγης αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ, μία πρόταση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διοίκησης. Προσφέρει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, θέλουν να επενδύσουν στον Πιέρο και αν βγει η μετεγγραφή να τον μεταπωλήσουν.

Είναι ένα κεφάλαιο που τρέχει εδώ και μία εβδομάδα, ο ποδοσφαιριστής είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον και αναμένονται στο επόμενο διάστημα οριστικές εξελίξεις. Ενήμερη είναι και η διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς, αφού ο 24χρονος έχει ελκύσει το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων, όμως επί της παρούσης δεν έχει καταθέσει πρόταση στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ».


https://goal.philenews.com/2-500-000-evro-gia-parti-tou-pierou/

https://goal.philenews.com/foul-gia-piero-i-kopegchagi/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ