aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακέντα: «Αν παίξουμε έτσι, τότε είμαστε το φαβορί»

Μακέντα: «Αν παίξουμε έτσι, τότε είμαστε το φαβορί»

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα. Αν και αγωνίστηκε ως αλλαγή, ο Ιταλός επιθετικός κέρδισε την ψήφο των φίλων της ομάδας, καθώς είχε καταλυτική παρουσία στην ανατροπή του σκορ. Κέρδισε το πέναλτι, με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πιστώθηκε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα των γαλαζοκιτρίνων.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του ο Μακέντα στάθηκε στη συνολική παρουσία της ομάδας και στη σημασία των τριών βαθμών. «Για εμένα το πιο σημαντικό ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τον αγώνα. Το ότι αναδείχθηκα MVP είναι καλό, όμως δεν καταδεικνύει τη σημασία που ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσον αφορά τον αγώνα που ακολουθεί με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, το χειμερινό μετεγγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Για τον αγώνα με την ΕΝΠ, προφανώς είμαστε μια μεγάλη ομάδα που πρέπει πάντα να παίζει για να κερδίζει τους αγώνες. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αν παίξουμε έτσι τότε θα αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ