aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακάρθι: «Ντρέπομαι και είμαι σοκαρισμένος. Εξαιρούνται από αυτά που είπα οι νεαροί»

Μακάρθι: «Ντρέπομαι και είμαι σοκαρισμένος. Εξαιρούνται από αυτά που είπα οι νεαροί»

Φανερά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Μικ Μακάρθι μετά την ήττα από την ΕΝΠ, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από την εικόνα του ΑΠΟΕΛ. Τόνισε πως η εμφάνιση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαι απογοητευμένος. Ντρέπομαι και είμαι σοκαρισμένος από την απόδοση μας. Ξέρω ότι αρχίσαμε καλά, αλλά η ομάδα μου έμεινε με 10 για λίγα λεπτά (σ.σ. τραυματίστηκε ο Σιέλης) και η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε προβάδισμα. Δεν ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε καλά. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ήμασταν πολύ άσχημοι. Θέλω να πιστεύω πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία μου. Δεν συνέβη αυτό, δεν είδα αποφασιστικότητα. Είμαι απογοητευμένος. Δεν συνηθίζω να απολογούμαι, όμως αξίζει μια απολογία στους οπαδούς μας. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή αυτή η εικόνα, κανείς στα αποδυτήρια δεν την αποδέχεται. Θέλω να εξαιρέσω από αυτό που λέω τους νεαρούς, μαθαίνουν το ποδόσφαιρο και τους αξίζει να είναι σε ομάδες που παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Ούτε ο Αντρέας (σ.σ. Κατσαντώνης), ούτε ο Σατσιάς, αυτοί εξαιρούνται».

Για το τι φταίει: «Έχω έρθει στην μεγαλύτερη ομάδα. Ίσως δεν είμαστε αρκετά καλοί όσο θα έπρεπε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Τι φταίει; Μετά από τρεις ήττες; Τι να απαντήσω… Πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Για να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, έχεις τα προσόντα για να γίνεις. Είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε ομοιογένεια, όμως αυτό πρέπει να γίνει».

Για το χαμένο πέναλτι και τον Ντε Βινσέντι: «Είναι εύκολο να κατακρίνεις μετά το αποτέλεσμα. Είναι από τους πιο έμπειρους, είχε το θάρρος να χτυπήσει το πέναλτι. Αποδέχθηκε την ευθύνη του στα αποδυτήρια, ήταν άσχημο χτύπημα. Επειδή έμεινε έξω για καιρό δεν σημαίνει πως ξέχασε πώς να το κάνει. Αυτός που χτυπά τα πέναλτι ήταν εκτός ομάδας σήμερα».

Για το αν θα βελτιώσουν την εικόνα οι νεοαποκτηθέντες: «Αυτό θα επιχειρήσουμε. Όταν έρθουν θα το δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ