aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακάρθι: «Η καλύτερη απόλυση που είχαμε ποτέ στον ΑΠΟΕΛ»

Μακάρθι: «Η καλύτερη απόλυση που είχαμε ποτέ στον ΑΠΟΕΛ»

Μεγάλη συνέντευξη στο Sky Sports με αφορμή τη συμπλήρωση 1000 αγώνων στην προπονητική του καριέρα παραχώρηση ο Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ανέλαβε διανύει εξαιρετική περίοδο στην Κάρντιφ την οποία ανέλαβε στα πρόθυρα υποβιβασμού και την οδήγησε σε πορεία διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου με αποτέλεσμα να αναδειχθεί και ως προπονητής του μήνα τον Φεβρουάριο στην Τσάμπιονσιπ.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην περιπέτειά του στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τις δυσκολίες που είχε με την πανδημία του κορωνοϊού, έκανε λόγο για διαφορετική κουλτούρα και τρόπο διαχείρισης της ομάδας και σημείωσε ότι μάλλον ήταν η καλύτερη απόλυση που είχε ποτέ, εξαιτίας της ευκαιρίας που του παρουσιάστηκε λίγες μέρες αργότερα με την πρόσληψή του στην Κάρντιφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον ΑΠΟΕΛ ο Μικ Μακάρθι

«Ήταν μια διαφορετική κουλτούρα εκεί και ένας διαφορετικός τρόπος για μένα να διαχειριστώ μια ομάδα. Εκεί είσαι προπονητής και έχουν άλλους υπεύθυνους που τρέχουν την ομάδα. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που είχαμε 19 παίκτες με κορωνοϊό. Κατέληξα να παίζω με μερικά παιδιά για ορισμένες βδομάδες.

Δεν ήθελα να συμβεί. Η προπόνηση με ένα σορτς και ένα μπλουζάκι Δεκέμβριο μήνα για μένα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Εντούτοις, είπαμε ότι μπορεί να ήταν η καλύτερη απόλυση που είχαμε ποτέ γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια ομάδα που περνά λίγο δύσκολα και να μας χρειαστεί. Έλαβα το τηλεφώνημα από την Κάρντιφ και ήμουν ελεύθερος και πρόθυμος να αναλάβω τη δουλειά μέχρι το τέλος της σεζόν. Δούλεψε υπέρ μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ