aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακάρθι: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος έβαλε τα γκολ…»

Μακάρθι: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος έβαλε τα γκολ…»

Ανακουφισμένος παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μικ Μακάρθι, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Δόξα. Ο Ιρλανδός αναφέρθηκε στην βελτίωση, ενώ τόνισε πως βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά: «Είναι μια ανακούφιση το σημερινό αποτέλεσμα. Την χρειαζόμασταν για να χτίσουμε. Ήταν μια καλή εμφάνιση, όχι λαμπρή. Οι παίκτες έκαναν ότι τους είπα, δούλεψαν και προσπάθησαν. Στο τέλος μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Η νίκη ήρθε πάνω σε δύσκολη ομάδα που ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή. Δουλέψαμε αρκετά για αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να παίζουμε ανάμεσα στις γραμμές, να βρούμε τον επιθετικό μας. Το σημαντικό και αυτό που έκανε την διαφορά ήταν ότι σκοράραμε. Είναι φυσιολογικό να θέλουν να σκοράρουν οι επιθετικοί. Δεν με ενδιαφέρει ποιος έβαλε τα γκολ. Δούλεψαν και πρόσφεραν σε άλλους τομείς. Σίγουρα εμείς σαν προπονητές θα δουλέψουμε σε αυτό».

Για τον Κλωναρίδη, απάντησε: «Ο Κλωναρίδης έπαιξε καλά, δούλεψε πολύ. Έχασε κάποιες προπονήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες και έδειξε πως χάνει την ορμή του, τον ρώτησα αν ήταν εντάξει στα αποδυτήρια όμως δεν μου είπε πως έχει πρόβλημα. Ο Κλωναρίδης βγήκε για να μην κινδυνεύσει για τραυματισμό. Ήταν άσχημο το στραμπούληγμα για τον Γουίλερ, μάλλον δεν προλαβαίνει. Μετά τη νίκη θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε να κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο, τόνισε: «Θα ήταν φανταστικό όμως δεν μπορώ να το υποσχεθώ. Μας δίνει ελπίδα η νίκη, όμως αυτό που πρέπει να δούμε είναι να πάμε βήμα-βήμα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Να είμαστε προσηλωμένη και να το παλέψουμε. Ο μόνος τρόπος να βελτιωθείς είναι οι νίκες. Νιώθοντας καλύτερα ο ένας με τον άλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ