aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜακάρθι: «Δεν μπορείς να είσαι στις πρώτες θέσεις μόνο με το όνομα»

Μακάρθι: «Δεν μπορείς να είσαι στις πρώτες θέσεις μόνο με το όνομα»

Ευχαριστημένος με την αφοσίωση των παικτών του, αλλά όχι με την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ και φυσικά το αποτέλεσμα στο ισόπαλο 0-0 με τον Εθνικό στο Δασάκι για την 10η αγωνιστική ο Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός τεχνικός που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων τόνισε ότι δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά στην εικόνα της ομάδας σε πέντε μέρες, σημείωσε ότι η ομάδα είχε 16 νέους παίκτες στο καλοκαίρι, ενώ υπογράμμισε ότι δεν μπορεί μία ομάδα να είναι στα ψηλά της βαθμολογίας μόνο με τ’ όνομα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν πολύ δύσκολος ο σημερινός αγώνας. Ο αντίπαλος μας στον οποίο να δώσουμε συγχαρητήρια ήταν σκληροτράχηλος. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, δεν μπορείς σε πέντε μέρες να αλλάξεις τα πάντα. Ήρθα το Σάββατο και άρχισα δουλειά τη Δευτέρα. Σε πέντε μέρες είναι αδύνατο να κάνεις ολοκληρωτική αλλαγή. Το καλοκαίρι ήρθαν 16 παίκτες και χρειάζεται χρόνος. Είμαι ευχαριστημένος με την αφοσίωση των παικτών. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση μας, όμως ήταν καλό που διατηρήσαμε το μηδέν στην άμυνα.

Γνωρίζω πολύ καλά που πρέπει να είμαστε και που μας αξίζει να είμαστε. Αλλά, το να είσαι στις πρώτες θέσεις δεν είσαι μόνο με το όνομα. Πρέπει να το κερδίσεις. Επειδή θέλαμε και χρειαζόμασταν τους βαθμούς δεν σημαίνει ότι θα τους παίρναμε σήμερα. Για να έχεις αυτά τα αποτελέσματα και να είσαι στην κορυφή πρέπει να δουλέψεις».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις στον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Το κλαμπ είναι φανταστικό σε όλα, από το προπονητικό κέντρο και τον επαγγελματισμό, μέχρι τις ευρωπαϊκές επιτυχίες. Το μέγεθος το αντιλαμβάνεσαι. Έχω δει πολλά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το κυπριακό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Ανυπομονώ να πετύχω εδώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ