aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜαγυάρικο φιλί ζωής στον ΑΠΟΕΛ

Μαγυάρικο φιλί ζωής στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά. Ο ΑΠΟΕΛ τα χρειάστηκε απέναντι στον Ερμή και γλύτωσε στο… τσακ γλύτωσε μία ανέλπιστη απώλεια βαθμών. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με 2-1 των «φτεροπόδαρων», χάρη στο γκολ του Σάλαϊ στο 80ο λεπτό, ο οποίος ουσιαστικά λύτρωσε την ομάδα του, αφού μέχρι εκείνο το σημείο δυσκολευόταν να διασπάει την καλοστημένη αμυντική γραμμή του αντιπάλου.

Διαβάστε επίσης: Ρεσιτάλ… πέναλτι από τον Τσούκκα!

Η ομάδα του Γκόραν Μιλόγεβιτς παρουσιάστηκε εντελώς αλλαγμένη σε σχέση με το 0-4 της περασμένης Τετάρτης και έβαλε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του Δώνη, που ήταν μεν καλύτεροι, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικοί. Μάλιστα, δικαιολογημένα φωνάζουν για τρία ξεκάθαρα πέναλτι που δεν υπέδειξε ο Αβραάμ Τσούκκας, δύο στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο πρώτο, ενώ πέναλτι δικαιούταν και ο Ερμής στην επανάληψη.

Διαβάστε επίσης: Τα έκανε μαντάρα ο Αβραάμ Τσούκκας

Ο ΑΠΟΕΛ άνοιξε το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό χάρη στη σόλο ενέργεια του Εμπεσίλιο, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι πανηγυρισμοί δεν πρόλαβαν να κοπάσουν και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νταμτσέφσκι με μονοκόμματο σουτ εντός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το 1-1 έκανε πιο… άγριο το παιχνίδι, όμως οι γαλαζοκίτρινοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρή απώλεια στον ΑΠΟΕΛ (pics)

Στο 80ο λεπτό ο Σάλαϊ μπήκε δυνατά στην περιοχή και από πλάγια θέση νίκησε τον Αραμπατζή για το 2-1 του ΑΠΟΕΛ που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Με αυτό το τρίποντο οι πρωταθλητές έφτασαν στους 26 βαθμούς, στο -3 και -1 από την πρώτη ΑΕΚ και τη δεύτερη Ανόρθωση, ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη, ο Ερμής έμεινε καθηλωμένος στους 13 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας.


ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πέρεθ, Αντωνίου (66′ Μπερτόλιο), Καρλάο (13′ Ρουέδα), Μερκής, Βούρος (74′ Ποτέ), Ορ, Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Ντε Καμάργκο.

Ερμής (Γκόραν Μιλόγεβιτς): Αραμπατζής, Ψάλτης, Κέζος, Νταμτσέφσκι, Χριστοφή, Ζαχάρια, Φρίμπονγκ (78′ Ταραλίδης), Πατσέκο, Λίλλης (61′ Λύτρας), Κωνσταντίνου, Εμεγκάρα (47′ Αλεξίου).

Σκόρερ: Εμπεσίλιο 5′, Σάλαϊ 80′ / Νταμτσέφσκι 6′

Κίτρινες: Σόουζα / Νταμτσέφσκι, Χριστοφή, Εμεγκάρα (3)

Αποβολές: –

Στάδιο: ΓΣΠ

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος: Νεοκλέους Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ