aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάχη ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας - Δώνη για Μάζουρεκ

Μάχη ΑΠΟΕΛ – Ομόνοιας – Δώνη για Μάζουρεκ

Δημοσίευμα εξ Ελλάδος και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του Sdna.gr αποκαλύπτει μάχη Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Παναιτωλικού, Φράνκο Μάζουρεκ.

Μάλιστα αναφέρεται ότι οι «αιώνιοι» κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό αλλά είναι σίγουρο μπορούν να καλύψουν τα θέλω του Αργεντινού άσου, που είναι περισσότερα από τις 120.000 ευρώ που εξσαφάλιζε σε ετήσια βάση από τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τις τελευταίες ημέρες του στο Αγρίνιο διανύει ο Φράνκο Μάζουρεκ. Το συμβόλαιο του 25χρονου παίκτη με τον Παναιτωλικό λήγει στο τέλος της σεζόν κι όπως έχει «βρωμίσει» εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξει πόλη και φανέλα και να υπογράψει σε έναν σύλλογο που και καλύτερες αποδοχές θα του προσφέρει (συγκριτικά με τα 120 χιλιάρικα που εξασφάλιζε σε ετήσια βάση από τον Παναιτωλικό) και συγχρόνως θα τον ανεβάσει σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει αποθηκευμένο τον Μάζουρεκ στην καλοκαιρινή μεταγραφική ατζέντα του, αφού το όνομά του κυκλοφορεί δυνατά – όπως έχει γράψει το SDNA – και στην Κύπρο.

Και…τρέχοντας ακόμα περισσότερο το κυπριακό ρεπορτάζ, πληροφορηθήκαμε πως το βιογραφικό του Λατίνου παίκτη κυκλοφορεί στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, με τα δύο κυπριακά κλαμπ να μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή και να τον δελεάσουν για την απόσπαση της υπογραφής του.

Το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του στην υπόθεση του Μάζουρεκ και της επόμενης ομάδας του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, έπειτα από τα δύο χρόνια της θητείας στο Αγρίνιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ