aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜάατσι για Ρέζα: «Eξαιρετική επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ, είναι ανίκητος»

Μάατσι για Ρέζα: «Eξαιρετική επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ, είναι ανίκητος»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Υπήρξαν συμπαίκτες και ξέρει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του. Τον έζησε όμως και σαν αντίπαλος κάνοντας τον να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής Ρεζά Γκουτσάνεζαντ ο οποίος ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Νασίρ Μάατσι γνώριμος μας από το πέρασμα του από το Κυπριακό πρωτάθλημα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιρανό που ήρθε για να αλλάξει την επιθετική εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Υπήρξαν συμπαίκτες στην Ολλανδία όμως για πολλά χρόνια τον είχε και αντίπαλο και είναι ο κατάλληλος για να σκιαγραφήσει τον Ρεζά.

Μιλώντας στο goal.com.cy ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός προσπάθησε να μας σκιαγραφήσει τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο αναμένει να πετύχει πολλά γκολ και να δώσει αρκετές  ασίστ στο νέο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ για Γκαλαμπίνοφ και η πρόθεση του Βούλγαρου

-Νασίρ, ποια η άποψη σου για τον Ρεζά;

«Κατ’ αρχή έχω παίξει με τον Ρεζά στην Κάμπουρ (Ολλανδίας) για ένα εξάμηνο, όμως τον είχα πολλές φορές αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ σκληρός επιθετικός, δουλευταράς που κάνει πραγματικά τη ζωή δύσκολη στους αμυντικούς. Είναι πανέξυπνος, ξέρει πως να κινηθεί στον χώρο και πως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα. Θεωρώ πως ο ΑΠΟΕΛ έκανε εξαιρετική επιλογή για την επίθεση του».

-Ποιο πιστεύεις πως είναι το μεγαλύτερο προσόν του;

«Είναι ιδιαίτερα εκρηκτικός ποδοσφαιριστής, πολύ δυνατός και έξυπνος επιθετικός. Έχει την αίσθηση του γκολ και ειδικά μέσα στην μεγάλη περιοχή. Μπορεί να δημιουργήσει από μόνος του ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν μπορεί μόνο ένας αμυντικός να τον σταματήσει, αφού στο ένας εναντίον ενός είναι ανίκητος. Κινείται συνεχώς και με την εκρηκτικότητα του φτιάχνει ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη να «αρπάξει» Βινίσιους εφόσον μείνει ελεύθερος

-Ποια θέση του ταιριάζει καλύτερα στην επίθεση;

«Η θέση του είναι στην κορυφή της επίθεσης. Έχει πολύ καλή υποδοχή της μπάλας και μπορεί να μοιράσει παιχνίδι. Στο κάθετο παιχνίδι μοιάζει σχεδόν ανίκητος. Μπορεί να τελειώσει τις φάσεις με όλους τους τρόπους. Θεωρώ πως στην κορυφή μπορεί να αποδώσει καλύτερα αν και μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Όχι, όμως, στα άκρα της επίθεσης ως winger».

-Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις που έχει μια ομάδα σαν τον ΑΠΟΕΛ πιστεύεις ότι μπορεί να πετύχει;

«Ο Ρέζα είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός επιθετικός. Έχει πολύ καλό όνομα στην Ολλανδία. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα πετύχει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά κυρίως ότι θα πετύχει πάρα πολλά γκολ και ασίστ. Δεν είναι επιθετικός που ξέρει μόνο να σκοράρει. Μπορεί να φτιάξει και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του γι’ αυτό και τον θεωρώ πολύ καλό φορ. Είναι ολοκληρωμένος επιθετικός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ