aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μα εγώ αρχίζω πόλεμο» (λάδι στη φωτιά)

«Μα εγώ αρχίζω πόλεμο» (λάδι στη φωτιά)

«Μα εγώ αρχίζω πόλεμο», λέει ένας στίχος του ομώνυμου τραγουδιού της Καίτης Γαρμπή. Κι όντως αυτό συνέβη μετά τις καταγγελίες του προέδρου της Εταιρείας του Απόλλωνα Νίκου Κίρζη ο οποίος υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ πλησίασε με αθέμιτο τρόπο τον Άλεξ ντα Σίλβα.

Και ο ΑΠΟΕΛ μέσω της σημερινής του ανακοίνωσης, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά με σκληρές αναφορές οι οποίες σίγουρα θα ενοχλήσουν τον Κίρζη ο οποίος αποκλείεται να μείνει από κάτω και αναμένεται ανακοίνωση και από πλευράς των κυανόλευκων. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.

Ιδού και η αναφορές οι οποίες ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά: «Αναμένουμε από τον κ. Κίρζη να μας αποδείξει μέσω ποιου εκπροσώπου ο κ. Ηλιάδης ζήτησε την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να το κάνει ή θα είναι απλά μια κατηγορία εντυπώσεων στην προσπάθειά του να καλύψει την αποτυχία του ευρωπαϊκού αποκλεισμού της ομάδας του; Και αν ο κ. Κίρζης επιθυμεί να μιλήσουμε για ηθική στο ποδόσφαιρο τότε να ξέρει ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να το πράξει. Για όλες τις παραμέτρους απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω “εξωτερικού” με διαμετακομιστικούς σταθμούς…».

Τι να εννοεί άραγε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με τις αναφορές περί «απόκτησης ποδοσφαιριστών είτε μέσω Κύπρου είτε μέσω “εξωτερικού” με διαμετακομιστικούς σταθμούς…»;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ