aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜ. Ηλία: «Όταν δουλέψεις θα ανταμειφθείς» - Α. Χριστοδούλου: «Θα διεκδικήσω τη φανέλα βασικού»

Μ. Ηλία: «Όταν δουλέψεις θα ανταμειφθείς» – Α. Χριστοδούλου: «Θα διεκδικήσω τη φανέλα βασικού»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησαν οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Μάριος Ηλίας και Ανδρέας Χριστοδούλου, από τη Σόφια όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

Μ.Ηλία: «Έγινε μια συζήτηση και πέρσι, ήρθα φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Ο Εθνικός είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας. Ο τελικός ήταν ένα ματς 120 λεπτά. Αν σκοράραμε θα παίρναμε το κύπελλο.

Ο προπονητής Σωφρρόνης Αυγουστή και ο Μάκης Σεργίδης δίνουν ευκαιρίες. Όταν δουλέψεις θα ανταμειφθείς.

Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Σωφρόνης γιατί κι εγώ έτσι θέλω να παίζω. Επιθετικά».

Α.Χριστοδούλου: «Μετά την αποχώρηση του Νεόφυτου ο ΑΠΟΕΛ ήθελε Κύπριο τερματοφύλακα. Για να με φέρει εδώ ο προπονητής σημαίνει ότι πίστεψε σε μένα. Είναι η πιο δύσκολη θέση. Υπήρξα σε χειρότερες καταστάσεις, δεν φοβάμαι, θα διεκδικήσω τη φανέλα του βασικού.

Είχα κι άλλες προτάσεις όμως όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ… δεν μπορείς να αρνηθείς. Με βοήθησε ο Εθνικός που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω παιχνίδια.

Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες και στο πρωτάθλημα. Μου αρέσει το πάθος του Σωφρόνη, παίζει επιθετικά. Με πίεση στην επίθεση, ενώ παίζει ξεκινώντας από πίσω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ