aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Λύση» με Πραξιτέλη και αγώνας για εξτρέμ

«Λύση» με Πραξιτέλη και αγώνας για εξτρέμ

Όπως είχε προαναγγείλει από προχθές ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, οι μετεγγραφικές εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν στους γαλαζοκίτρινους. Με χθεσινή ανάρτηση στο twitter, αναμενόταν χθες βράδυ στην Κύπρο ο Ελλαδίτης δεξιός αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος, «έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ», όπως αναγράφηκε.

Έρχεται Κύπρο για τον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος (επιβεβαίωση)

Ειδική αναφορά για τον νεαρό αμυντικό έκανε το «goal.com.cy» από την περασμένη Πέμπτη και μόλις χθες ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπως ανακοίνωσε και η ΕΠΟ, μετά που η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έκανε δεκτό το αίτημα για συναινετική λύση της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με τους ερυθρόλευκους. Ο 22χρονος (5 Μαΐου 1995) ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τα τμήματα υποδομής των ερυθρόλευκων, ωστόσο, αν και προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα, πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στη λήξασα σεζόν να παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό.

Eξέλιξη με Βούρο

Στην ομάδα της Λεβαδιάς, επίσης δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει ο Γιώργος Δώνης, γι’ αυτό και αναμένεται να περάσει από κάποια δοκιμαστικά τεστ και εφόσον ο Ελλαδίτης τεχνικός ανάψει πράσινο φως, να αποκτηθεί. Με δεδομένο μάλιστα πως ο Βούρος είναι κάτω των 22 χρονών, δεν θα πάρει θέση κοινοτικού στο ρόστερ της ομάδας. Πέρα από τον νεαρό Ελλαδίτη αμυντικό στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας και της επιτροπής προγραμματισμού υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις δεξιών ακραίων αμυντικών, που θα πάρουν σειρά αν και εφόσον δεν προχωρήσει του Βούρου.

ΑΠΟΕΛ: «Παίζει» και του Πραξιτέλη Βούρου

Πέρα όμως από την περίπτωση του Βούρου, στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται και σε αναζήτηση εξτρέμ, με τις εξελίξεις να τρέχουν και σ’ αυτό το θέμα. Μετά την τοποθέτηση του Πετεβίνου γύρω από τον θόρυβο που γίνεται με τον Ντε Αμορίμ («καμιά μετεγγραφή δεν ισχύει αν δεν ανακοινωθεί επίσημα»), εκείνο που αναμένεται είναι η τοποθέτηση από την εταιρεία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι το θέμα είναι αλληλένδετο με την πιθανολογούμενη παραχώρηση του Βάντερ, ενώ τώρα και με τον τραυματισμό του Εφραίμ, η ανάγκη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη απόκτηση ακραίου επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ