aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΛύνονται τα χέρια του Κρίστιανσεν

Λύνονται τα χέρια του Κρίστιανσεν

Το ιατρικό δελτίο αποφορτίζεται όπως όλα δείχνουν και τα χέρια του Τόμας Κρίστιανσεν λύνονται σιγά-σιγά, ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Άκρως καθησυχαστικά και ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μπερτόλιο, μέσα από το ιατρικό δελτίο ενημέρωσης του ΑΠΟΕΛ.

Ο Αργεντινός, «λόγω χτυπήματος στον αγώνα (σημ. συν. με την ΑΕΛ) δημιουργήθηκε αιμάτωμα, έκανε παροχέτευση αιματώματος και προπονήθηκε κανονικά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Πράγμα που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται, κατά πάσα πιθανότητα, στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση, ενώ ο Δανός τεχνικός αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερες επιλογές στο παιγνίδι με την «Κυρία» στο ΓΣΠ.

Ευχάριστα, όμως, ήταν και τα μηνύματα για τον Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσε με ατομικό, πράγμα που σημαίνει ότι και ο Κύπριος διεθνής άρχισε να μετρά αντίστροφα. Γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα υψηλών εντάσεων έκανε ο Εφραίμ, ενώ ο Μερκής ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ έκανε και φυσιοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Κρίστιανσεν να έχει στη διάθεσή του και τον Βινίσιους, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, καθώς ήταν ανέτοιμος και διεκδικεί κι αυτός πλέον θέση στο αρχικό σχήμα. Περισσότερα, ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ