aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΛύγισαν στο φινάλε οι χειροσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ

Λύγισαν στο φινάλε οι χειροσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ

Έκανε εξαιρετική προσπάθεια. Έβγαλε πάθος, ένταση, δύναμη αλλά λύγισε στο φινάλε. Η ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ στην πρεμιέρα του στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών έχασε με 25-28 από τον Παρνασσό Στροβόλου εντός έδρας έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα θετική παρουσία.

Ήταν πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα του Σούπερ Καπ, έδειξε πως σιγά σίγα βρίσκει τα πατήματα της και σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Στο παιχνίδι το πρώτο μέρος ήταν συγκλονιστικό. Ο ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται την υπεροχή ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με -2 τέρματα 13-11.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ παρά το κακό ξεκίνημα όπου έχανε με 19-15, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 46΄ σε 20-20, όμως οι δύο ταυτόχρονες δίλεπτες αποβολές σε κρίσιμο σημείο του αγώνα έδωσε την δυνατότητα στον Παρνασσό να πάρει αέρα 3 τερμάτων 22-25. Στην συνέχεια ήρθε και η αποβολή του αρχηγού Χρίστου Χρυσάνθου στο τελευταίο 5λεπτο δίνοντας στην δυνατότητα στην ομάδα του Στροβόλου να διατηρήσει το προβάδισμα της και να πάρει στο φινάλε τη νίκη με το τελικό 28-25.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ανδρέα Ιωάννου που πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων, κλείνοντας το παιχνίδι με 10 γκολ. Συγκλονιστικός στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους ο Νέαρχος Μιχαηλίδης που πέτυχε 6 τέρματα ενώ άξιο αναφοράς είναι η εμφάνιση του Μιχάλη Καϊλή ο οποίος είχε στο ενεργητικό του εξαιρετικές επεμβάσεις.

Ημίχρονο: 11-13

Τελικό: 25-28

ΑΠΟΕΛ/ΣΠΕΣ (Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου): Μιχάλης Καϊλης, Χρίστος Χρυσάνθου, Νεκτάριος Στυλιανού, Πέτρος Προκοπίου 4, Αναστάσιος Ιωάννου, Κυριάκος Βορκάς 1, Παναγιώτης Ρούσος, Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ, Ανδρέας Χατζησάββας, Στέφανος Φτερακίδης, 1, Συμέων Χατζηδάκης 1, Κύπρος Ξενοφώντος, Ανδρέας Ιωάννου 10, Νικόλας Γεωργίου, Νέαρχος Μιχαηλίδης 6, Ανδρέας Φωτίου 2.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ