aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΛούκας Σόουζα, ο ασταμάτητος!

Λούκας Σόουζα, ο ασταμάτητος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τι και αν η μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ πέρασε από χίλια μύρια κύματα; Τι και αν άργησε να μπει στην ομάδα ένεκα σοβαρού τραυματισμού που είχε αποκομίσει αγωνιζόμενος στην ΑΕΛ; Τι και αν δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, χάνοντας έτσι τη μαγεία της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Μάλλον ο Λούκας Σόουζα είναι πεισματάρης. Ποτέ δεν το βάζει κάτω! Άρπαξε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στη λήξασα σεζόν, καλύπτοντας (και με το παραπάνω) το μεγάλο κενό που άφησε ο Βινίσιους. Φανέρωσε το ταλέντο του και έκανε τη διαφορά. Το κοντέρ του έγραψε 31 συμμετοχές, 2.241 λεπτά και 3 πάρα πολύ σημαντικά τέρματα, όλα στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: «Έρχεται» φορ και είναι ο Ντε Βινσέντι!

Οι καλοκαιρινές διακοπές σε καμία περίπτωση δεν τον «φρέναραν». Ο Βραζιλιάνος μέσος μπήκε εκ νέου αφηνιασμένος! Για να ακριβολογούμε, άρχισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο από εκεί που σταμάτησε πέρσι. Είναι ασταμάτητος… Ξεχώρισε στα φιλικά προετοιμασίας, ξεχώρισε και στα τρία επίσημα έως τώρα παιχνίδια, με το δείγμα να είναι άκρως ενθαρρυντικό όσον αφορά στη συνέχεια. Στο ματς με τη Φλόρα Ταλίν, όχι μόνο δημιούργησε, αλλά πέτυχε με εξαιρετική κεφαλιά το δεύτερο από τα πέντε τέρματα της ομάδας του και το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί. Υπήρχε βλέπετε σοβαρός λόγος καθώς ήταν το πρώτο στην έως τώρα καριέρα του στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε επίσης: Το πήραν απόφαση, δεν μπορεί να παραβεί το «μποϊκοτάζ»

Ο 28χρονος δεξιοπόδαρος μέσος δείχνει αποφασισμένος και πρωτίστως πανέτοιμος για να επωμισθεί ηγετικό ρόλο στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Μέχρι στιγμής είναι ο ποδοσφαιριστής που κερδίζει τις εντυπώσεις με την αγωνιστική παρουσία του, ανοίγοντας παραλλήλως τους ορίζοντες προοπτικής του. Δεν είναι λίγοι μάλιστα που θεωρούν πως ο Λούκας Σόουζα, αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και έχει συνέπεια στις εμφανίσεις του, είναι ο παίκτης που θα αναλάβει σιγά-σιγά τον ρόλο του 34χρονου πλέον Νούνο Μοράις.

Διαβάστε επίσης: Είδαν τον Σάλαϊ ξένοι σκάουτερ και κάνουν σκέψεις…

Ασφαλώς, για τον Βραζιλιάνο προέχει το σήμερα και όχι το τι θα γίνει αύριο. Πιο ώριμος και σοβαρός από ποτέ, γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει την ευκαιρία να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και αναμφίβολα, να υλοποιήσει τους στόχους του διά μέσου του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ