aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΛορένθο-Πετρίδης: Στην τελική ευθεία για τις εξελίξεις!

Λορένθο-Πετρίδης: Στην τελική ευθεία για τις εξελίξεις!

Η κάθοδος στην Κύπρο του υπεύθυνου σκάουτινγκ του ΑΠΟΕΛ, Χουάνχο Λορένθο, σε συνδυασμό με την αυριανή επιστροφή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη που απουσιάζει στο εξωτερικό, θα σηματοδοτήσουν την έναρξη των πιο έντονων διεργασιών σε θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Εννοείται πως ο ρόλος του Λορένθο είναι σημαντικός, καθώς έχει μπει και στη διαδικασία αξιολόγησης ποδοσφαιριστών που μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Παραλλήλως, εντός της εβδομάδας θα «τρέξουν» πιο γρήγορα οι διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν (και το τιμ του), όπως και παικτών που εκπνέει η συνεργασία τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις πιάνοντας δουλειά ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Γιώργος Εφραίμ που ακολούθησε φυσιοθεραπεία δεν υπολογίζεται για το εν λόγω παιχνίδι, όπως και ο Βινίσιους Ολιβέιρα που κάνει φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο. Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος «τρέχει» για να προλάβει το επικείμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ