aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Λογικό θα ήταν ένα 4-0 με ΑΠΟΕΛ, έκαναν μία φάση, έπεφταν σαν κοτόπουλα»

«Λογικό θα ήταν ένα 4-0 με ΑΠΟΕΛ, έκαναν μία φάση, έπεφταν σαν κοτόπουλα»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν τη χθεσινή (30/09) εκπομπή «Άντε Γεια» του φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά και του συμπαρουσιαστή του Άκη Βαρδαλάκη (επίσης φανατικού «γαύρου»), μετά την ήττα της ομάδας τους από τον ΑΠΟΕΛ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (0-1).

«Κάναμε πάνω από είκοσι τελικές και δεν μας ήθελε η μπάλα. Δεν είχε καμία σχέση το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ με το ματς με τη Λάρισα (σ.σ. επίσης ήττα με 0-1). Δεν κάναμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να πεις πως δεν προσπαθήσαμε. Οι άλλοι κατέβηκαν κάτω μία φορά και σκόραραν. Ένα λογικό σκορ θα ήταν 4-0. Δεν λέμε 5-0 ή 6-0, αλλά ένα λογικό σκορ θα ήταν 4-0», ήταν οι πρώτες αναφορές τους.

Έπειτα προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την ομάδα τους τονίζοντας πως είναι νέα και χρειάζεται δουλειά και πίστωση χρόνου, ενώ υποστήριξαν πως με τον ΑΠΟΕΛ οι ερυθρόλευκοι επηρεάστηκαν από την κακή ψυχολογία που δημιουργήθηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Ακολούθως ήταν πιο προκλητικοί σε κουβέντα που είχαν με κάποια Χριστίνα οπαδό του ΑΠΟΕΛ που τηλεφώνησε από Κύπρο (δείτε από το 31:42 μέχρι το 34:15). Όταν η Χριστίνα διερωτήθηκε στον Άκη γιατί να υποστηρίξει πως ο ΑΠΟΕΛ ήταν κατώτερη ομάδα, της είπε «ναι βέβαια, τι θα πούμε, μήπως ήσασταν καλύτεροι πουθενά; Σε όλα ήμασταν καλύτεροι. Μία ευκαιρία έκανες, έβαλες ένα γκολ και ακολούθως ήσουνα πίσω και έπεφτες κάτω σαν κοτόπουλο».

Και συνέχισε η Χριστίνα: «Σχετικά με την αναφορά του Τάκη περί λογικού αποτελέσματος 4-0, θα μπορούσε άνετα ο Ολυμπιακός να βάλει πολλά γκολ, είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά εμείς παρότι δεν κάναμε καλές μετεγγραφές, είχαμε καλούς αμυντικούς δύο και καλό τερματοφύλακα».

Ακολούθως απάντησε ο Τάκης: «Ψέματα ήταν αυτό που είπαμε με το 4-0; Είπαμε κάτι που δεν αποτυπώνει την εικόνα; Μία επίθεση κάνατε, βάλατε ένα γκολ δόξα τω Θεώ για σας και μετά πέφτατε κάτω, είχαμε και τρία δοκάρια. Πήρατε του Ηρακλή τα σχέδια. Ήσασταν μία μικρή ομάδα πάει να πάρει αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη όπως όλες οι άλλες ομάδες».

Και της έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα όταν εξέφρασε τις απορίες της και την ειρωνεύτηκαν κι από πάνω με τον Άκη να της λέει «άσε μας ρε κορίτσι μου φτιάξε καμία σεφταλιά, φάε και λίγο χαλούμι», ενώ θυμήθηκαν και τις τρεις φορές που νίκησε ο Ολυμπιακός τον ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή ασχολήθηκε περισσότερο με το κυριακάτικο εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ