aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Λιγουρεύονται» τον Κρίστιανσεν!

«Λιγουρεύονται» τον Κρίστιανσεν!

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας «Αbc.es», κάνει λόγω για ενδιαφέρον της Λας Πάλμας για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, ενώ πέραν της ομάδας των Κανάριων Νήσων, και άλλοι σύλλογοι της Ισπανίας «λιγουρεύονται» τον Δανό κόουτς, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Ανάμεσα στους οποίους μάλιστα, και η Αθλέτικ Μπιλμπάο όπως υποστηρίζει ο συντάκτης παίρνοντας ένα βήμα παρακάτω τις αναφορές του, επικαλούμενος το γεγονός πως το ερχόμενο καλοκαίρι η ομάδα της Βασκονίας θα αρχίζει την αναζήτηση προπονητή, σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεργαστεί με τη Μπαρσελόνα.

«Θα ήταν μία θετική εξέλιξη για τον Κρίστιανσεν να επιστρέψει στην Ισπανία ως προπονητής, αλλά έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του», αναφέρεται ακολούθως.

Όπως αντιλαμβάνεστε η φετινή εκπληκτική πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη ανέβασε τις μετοχές του Δανού τεχνικού και των ποδοσφαιριστών του και για πολλούς το… καλοκαίρι άρχισε από τώρα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Κρίστιανσεν, ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων δεν αναφέρεται στο μέλλον του, αλλά ούτε και σχολιάζει τις πιο πάνω πληροφορίες.

Μεταξύ άλλων ο Κρίστιανσεν είπε: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές, όπως η ποιότητα, για παράδειγμα. Στην Ισπανία υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Στην Κύπρος, υπάρχουν πέντε ομάδες που μπορούν να παλέψουν για το πρωτάθλημα. Βάσει ποιότητας και προϋπολογισμών, το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο της Κύπρος, αλλά παρ’ όλα αυτά έχουμε επιτύχει καλά αποτελέσματα με τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Μερικά χρόνια πριν προχώρησε μέχρι τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα ώστε να μπορούμε να πάρουμε περισσότερες κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη και να γίνει περισσότερο δημοφιλές το ποδόσφαιρο σε αυτό το νησί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ