aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Λίγος ο Τάαμαρι για να "ενώσει" ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό»

«Λίγος ο Τάαμαρι για να “ενώσει” ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό»

Αφού κόντεψαν να ντύσουν τον Μούσα Τάαμαρι στα ερυθρόλευκα, ανακάλυψαν ότι δεν μπορεί να γίνει συμφωνία ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού καθώς οι σχέσεις μεταξύ των δύο διοικήσεων είναι τεταμένες εξαιτίας της μετεγγραφής του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη, αντί στον Πειραιά. Οι παρασκηνιακές στήλες στην Ελλάδα συντηρούν το θέμα Τάαμαρι-Ολυμπιακού, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχει γίνει καμία κίνηση από πλευράς ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο «Μέσι της Ιορδανίας» φαντάζει… λίγος για να φέρει πιο κοντά Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ.

Το όνομα του Μούσα Αλ Τάμαρι κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον 21χρονο ακραίο επιθετικό ο οποίος η αλήθεια είναι πως έχει «χτίσει» πολύ καλό όνομα με τις εμφανίσεις του στον ΑΠΟΕΛ. Επί της ουσίας πάντως, είναι απίθανο να παίξει η περίπτωσή του για την ομάδα του Πειραιά.

Όχι μόνο επειδή το…καρτελάκι του «Μέσι της Ιορδανίας» (όπως είναι το παρατσούκλι του) στη βιτρίνα της κυπριακής ομάδας γράφει 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και για έναν άλλον ακόμα σοβαρότερο λόγο:

Οι σχέσεις του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό ήταν και παραμένουν όχι απλά «τσαλακωμένες», αλλά διαλυμένες.

Κι αυτό από την στιγμή που το καλοκαίρι του 2017 ο κυπριακός σύλλογος αποφάσισε να πουλήσει τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό που ενδιαφερόταν για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν έτοιμη και σιδερωμένη την φανέλα του Κύπριου επιθετικού στου Ρέντη κι έμειναν εμβρόντητοι στο άκουσμα του μεταγραφικού deal με την Κοπεγχάγη.

Εκεί όχι μονάχα «πάγωσαν», αλλά… φόρτωσαν πολύ άσχημα με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είχαν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, πως ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ αθέτησε την μεταξύ τους προφορική συμφωνία για την μεταπήδηση του Κύπριου φορ στον Ολυμπιακό.

Από τότε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είναι πυρ και μανία με τον Πετρίδη και δεν του συγχωράει το συγκεκριμένο deal, την στιγμή που περίμενε με ανοιχτές αγκάλες τον Σωτηρίου.

«Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης λίγο καιρό αργότερα.

Και σύμφωνα με το τελευταίο report της στήλης από Πειραιά μεριά, στην Πλατεία Αλεξάνδρας εξακολουθούν να μην θέλουν ούτε να ακούνε περί ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ