aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΛες και θα χαθεί ο κόσμος για το εμπάργκο μετεγγραφών

Λες και θα χαθεί ο κόσμος για το εμπάργκο μετεγγραφών

Στο ανθρωποφαγικό καθεστώς των Social Media, τα (κυπριακά) ποδοσφαιρικά θέματα μπαίνουν σε άλλη διάσταση. Λες κι ο χρόνος σταματά κι όλοι επικεντρώνονται σε ένα θέμα, συνήθως ελάσσονος σημασίας. Όπως για παράδειγμα αν ο ΑΠΟΕΛ είχε ή έχει ακόμη απαγορευτικό μετεγγραφών από τη ΦΙΦΑ.

Το έλα να δεις έγινε τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο. Σχόλια επί σχολίων, χλευασμός, ειρωνεία και παραδίπλα έπαρση κι αλαζονεία για ένα θέμα που ναι μεν ενδιαφέρει, αλλά δεν μας ζήτησε και κανένας δανεικά. Το «πρόβλημα» μεγεθύνεται και εκ των έσω. Είτε είναι ΦΙΦΑ, είτε είναι ΚΟΠ, είτε είναι το ίδιο το σωματείο.

Λες και θα χαθεί ο κόσμος αν μάθουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ (ή η Ανόρθωση, ή ο Απόλλων, ή η Ομόνοια) έχει εμπάργκο μετεγγραφών. Για τους γαλαζοκίτρινους ξέρουν κι οι πέτρες ότι εδώ και χρόνια, υπάρχει οικονομική στενότητα κι ο ίδιος ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει αναφερθεί στο θέμα δημοσίως και μάλιστα κατ’ επανάληψη.

Εκεί που κάποιοι πανηγύριζαν ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κάνει μετεγγραφές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μιλόγεβιτς έχει ανεβάσει τον πήχη ζητώντας μετεγγραφές από το πάνω ράφι. Για Μοχάμεντ Μπεν γράφουν όλοι, ο οποίος είναι μεγάλος γκολτζής, ενώ υποψήφιους να φαν κι οι κότες.

Ο Τομανέ, λέει, είναι πολύ κοντά στους γαλαζοκίτρινους, αφού θα χαρίσει λεφτά στους Τούρκους, ενώ στη λίστα μπήκε κι ο Πέτρος Μάνταλος των 800 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Τέτοιο χρήμα, βέβαια, δεν θα πάρει από τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ