aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛL'Equipe: «Πάει δανεικός στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης»

L’Equipe: «Πάει δανεικός στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης»

Τη μετεγγραφή του Τάσου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει η φημισμένη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe». O 26χρονος ακραίος επιθετικός (μορεί να δώσει λύσεις και στην κορυφή της επίθεσης) θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεμς για ένα χρόνο. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε 13 φορές στη γαλλική ομάδα, αλλά μόνο τρεις ήταν στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός Αναστάσιος Δώνης θα δοθεί δανεικός από τη Ρεμς στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Έχοντας καταγράψει μόνο τρεις συμμετοχές στην Λιγκ1 την περασμένη σεζόν, ο Αναστάσιος Δώνης αποχωρεί από τη Ρεμς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός (26 ετών, 11 συμμετοχές), με συμβόλαιο μέχρι το 2024, θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας.

Θα πρέπει να ακολουθήσει άλλη μια αποχώρηση: αυτή του Βαλόν Μπερίσα. Ο διεθνής μέσος του Κοσσυφοπεδίου (29 ετών, 35 συμμετοχές), συνδεδεμένος με τον σύλλογο της Champagne μέχρι το 2024, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε ένα λεπτό αυτή τη σεζόν. Η ταυτότητα του μελλοντικού του συλλόγου δεν έχει φιλτραριστεί».

Η καριέρα του Δώνη σε αριθμούς

Untitled 1

Δείτε τον Τάσο Δώνη σε δράση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ