aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, μπρος!

Οι 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται στην αφετηρία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αρχίζει σήμερα με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, σε μία «περιπέτεια» που θα διαρκέσει συνολικά 11 μήνες: από τις 26 Ιουνίου 2017 όταν διεξήχθησαν αναμετρήσεις της Α’ προκριματικής φάσης, έως τον τελικό της 25ης Μαΐου 2018 στο «Ολιμπίσκι» του Κιέβου. «Παρών» θα είναι ο πρωταθλητής μας ΑΠΟΕΛ που συμμετέχει στον 8ο όμιλο παρέα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Ντόρτμουντ και την Τότεναμ.

Μετά από απουσία ενός έτους, ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, που κληρώθηκε σε έναν από τους δύο ομίλους-φωτιά της διοργάνωσης. Το πρώτο του ματς έλαχε να είναι αυτό που πρέπει να κερδίσει πάση θυσία: εναντίον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο «Καραϊσκάκη» σήμερα (21:45). Την ίδια ώρα, Μπαρσελόνα και Γιουβέντους συγκρούονται στο σπουδαίο ματς του 4ου ομίλου.

Η δεύτερη… άτυχη ομάδα είναι ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, που ξεκινά με αντίπαλο τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ένα ματς όπου επιστρέφει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη γνωστή ποινή που τού έχει επιβληθεί στην Ισπανία. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας, με όλους τους αγώνες θα αρχίζουν στις 21:45.

ΣΗΜΕΡΑ 

1ος όμιλος: Μπενφίκα -ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Γ.-Βασιλεία.

2ος όμιλος: Μπάγερν-Άντερλεχτ, Σέλτικ-Παρί Σεν Ζερμέν.

3ος όμιλος: Τσέλσι-Καραμπάχ, Ρόμα-Ατλέτικο Μαδρίτης.

4ος όμιλος: Μπαρσελόνα-Γιουβέντους, Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισ.

ΑΥΡΙΟ

5ος όμιλος: Μάριμπορ-Σπαρτάκ Μόσχας, Λίβερπουλ-Σεβίλλη.

6ος όμιλος: Φέγενορντ-Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ Ντόνετσκ-Νάπολι.

7ος όμιλος: Λειψία-Μονακό, Πόρτο-Μπεσίκτας.

8ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ, Τότεναμ-Ντόρτμουντ.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ