aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΛάγκερλοφ ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε»

Λάγκερλοφ ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα προκριθούμε»

Τη σιγουριά του ότι η Τζουργκάρντεν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Τόμας Λάγκερλοφ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19:45) αναμέτρησης κόντρα στους γαλαζοκιτρίνους, για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Όσα δήλωσε ο Τόμας Λάγκερλοφ:

Αρχικά δήλωσε σίγουρος, ότι η ομάδα του θα ανέβει επίπεδο στα ματς που ακολουθούν: «Πρέπει να το κάνεις, αν θέλεις να νικήσεις ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους με περισσότερα χρήματα», συνέχισε.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει ακόμη παίξει στο πρωτάθλημα, μόνο τα τέσσερα ευρωπαικά ματς: «Δεν έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, και οι αγώνες τους στη διοργάνωση ήταν απέναντι σε αρκετά αδύναμους αντιπάλους. Είναι λίγο δύσκολο να ξέρεις πώς ενεργούν υπό πίεση, γιατί έχουν κυριαρχήσει απόλυτα στους αγώνες που έχουν παίξει. Η Ριέκα την οποία αποκλείσαμε στον πρώτο γύρο, έχει πολλούς παίκτες με υψηλές ατομικές ικανότητες, αλλά δεν συνδυάζεται παντού ακόμα».

Ο Τόμας Λάγκερλοφ δεν θέλησε να σχολιάσει αν η ομάδα του έχει «κατάσκοπο» για τις λεπτομέρεις σχετικά με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν ρωτήθηκε αν η Τζουργκάρντεν έχει ανθρώπους της στην Κύπρο, απάντησε: «Η ομάδα τους έχει παρακολουθήσει με διάφορους τρόπους».

Επίσης, δεν θέλησε να αναφέρει κάποιον συγκεκριμένο παίκτη των γαλαζοκιτρίνων που πρέπει να προσέξουν: «Έχουν αρκετούς καλούς παίκτες με διαφορετικούς τρόπους. Σίγουρα, έχουν έναν επιθετικό που είναι καλός στο κουτί και ένα δεκάρι με καλή φυσική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα γίνει ο πιο επικίνδυνος παίκτης. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε για τις διαφορετικές δεξιότητες που έχουν οι παίκτες τους στο γήπεδο».

Αν φαίνεται η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία του ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με την Ρουμάνικη ομάδα που απέκλεισαν στον δεύτερο γύρο: «Ναι, βλέπεις ότι έχουν ποιοτικούς παίκτες. Δεν γίνεται λόγος για αυτό».

Είναι σαν την Ριέκα ή και καλύτερος; «Η Ριέκα έχει πολύ καλή ποιότητα και πολλούς καλούς παίκτες».

Είστε σίγουρος ότι η Τζουργκάρντεν θα μπορέσει να προκριθεί; «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι’ αυτό. Αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να ανέβεις. Έχουμε χαμηλή βαθμολογία, αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να αποκλείσεις ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους που έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ