Λαΐφης για Εντονγκαλά: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά, υπάρχει ένα αρνητικό…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ταχύτητα στην εμπροσθοφυλακή του ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να προσθέσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως παραδέχθηκε άλλωστε και ο ίδιος πριν από λίγο καιρό σε διαδικτυακή του συνέντευξη στην Cablenet. Κάτι που διαθέτει με τη… σέσουλα ο Ντιμερσί Εντονγκαλά ο οποίος αναμένεται πολύ σύντομα στην Κύπρο για να κλείσει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ γρήγορος παίκτης από τα νέα αποκτήματα είναι και ο Βίκτορας Κλωναρίδης.

Εξάλλου, για τα άκρα της επίθεσης του ΑΠΟΕΛ, γρήγοροι παίκτες μπορούν να χαρακτηριστούν και οι Τάαμαρι, Χάνι, Εφραίμ και Γιάκολις, ασχέτως αν το μέλλον του τελευταίου είναι αβέβαιο.

Ψάχνοντας κάποια στοιχεία για τον Εντονγκαλά, επικοινωνήσαμε με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Κονγκολέζο ακραίο φορ στη Σταντάρ Λιέγης την περίοδο 2017-18. Και ο κατάλληλος που μπορεί να διαφωτίσει τον κόσμο αλλά και εμάς για την… πάστα του ποδοσφαιριστή.

«Ο Εντονγκαλά είναι ένας παίχτης που αν πάρει αυτοπεποίθηση μπορεί να κάνει την διαφορά στον ΑΠΟΕΛ. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, με πολύ καλή τεχνική καρτάρτηση, γρήγορος και με πολύ καλή σέντρα. Άλλο θετικό είναι ότι έρχεται στην Κύπρο μετά από δύο χρονιές γεμάτες με τη Γκενκ (σ.σ. ενάμισι χρόνο) και την Κασίμπασα (έξι μήνες)», είπε αρχικά.

Αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στον τρόπο παιχνιδιού του και αν με αυτά που λέει, είναι βέβαιος πως θα πετύχει ο 29χρονος πρώην συμπαίκτης του στον ΑΠΟΕΛ, απάντησε: «Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι ότι είναι αδύνατος μυϊκά. Αν αποδώσει το 100% σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στον ΑΠΟΕΛ».

Αυτές ήταν οι λίγες, αλλά ουσιαστικές αναφορές του Κύπριου διεθνούς άσου για τον πρώην συμπαίκτη του, στο Goal.com.cy.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ