aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚύριος χορηγός ενόψει!

Κύριος χορηγός ενόψει!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με την 3CX είναι μόνο η αρχή όσον αφορά στους χορηγούς στη νέα αγωνιστική περίοδο. Στον ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και με άλλες εταιρείες και μάλιστα εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πέσουν οι σχετικές υπογραφές με μία εξ αυτών.

Κατά πάσαν πιθανότητα, αυτή θα αφορά τον κύριο χορηγό. Εδώ και εβδομάδες, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη διατηρεί ανοικτή γραμμή με εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και αν δεν προκύψει κάτι το εξαιρετικά απρόοπτο, σύντομα οι ιθύνοντες των γαλαζοκίτρινων θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συμφωνίας που θα ενισχύσει τα οικονομικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις, μάλιστα, κάνουν λόγο πως το λογότυπο της ξένης εταιρείας που ασφαλώς θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ, θα πρωτοεμφανιστεί στα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έγινε και γίνεται μπόλικη δουλειά στο συγκεκριμένο σκέλος καθώς το υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον δεν είναι και το ευνοϊκότερο.

Στη λήξασα σεζόν, υπενθυμίζουμε, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη ΜΤΝ μετά από οκτώ χρόνια, έγιναν αρκετές συναντήσεις με εταιρείες που ενδιαφέρθηκαν για να πάρουν το κύριο χορηγικό πακέτο, αλλά δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ