aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚυπριανίδης: «Είχε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ - Σωστές οι κόκκινες σε Σόουζα και Λάζαρο»

Κυπριανίδης: «Είχε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ – Σωστές οι κόκκινες σε Σόουζα και Λάζαρο»

Τις επίμαχες φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανέλυσε μιλώντας στον Super Sport FM, ο αναλυτής επίμαχων φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Όσα δήλωσε ο Γιαννάκης Κυπριανίδης:

Ομόνοια – Ολυμπιακός

Στο 15′ όπου ο Μποτεάκ ξεφεύγει μόνος με δύο αντιπάλους, ανατρέπεται στο ημικύκλιο: «Ο διαιτητής δείχνει σωστά κίτρινη, αφού η απόσταση ήταν πολύ μεγάλη για το αντίπαλο τέρμα».

Στο πέναλτι του 26′ στον Ασάντε: «Επεμβαίνει το VAR και λέει στον διαιτητή πως είναι εκτός. Αφού ήταν εκτός και ήταν απέναντι στο τέρμα, μπορούσε στο επόμενο μισό βήμα, να κάνει ευκαιρία. Θα έπρεπε ο διαιτητής να αλλάξει το χρώμα της κάρτας. Όμως διαφωνώ και στην αλλαγή της απόφασης, αφού πιστεύω πως το τελευταίο σημείο του μαρκαρίσματος ήταν εντός. Άρα έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Για το γκολ του Ολυμπιακού: «Έχουμε πει πολλές φορές πως η γραμμή εκεί που χαράσσεται από το VAR, είναι θέμα που σταματάει η φάση. Δεν μπορώ να πω κάτι».

Για το Ανόρθωση – Άρης

Κόκκινη στον Χριστοδουλόπουλο: «Ήταν σωστή απόφαση».

Για το γκολ του Άρη: «Ελέγχθηκε από το VAR αν ήταν οφσάιντ ή όχι και επικύρωσε το γκολ».

Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ

Στο 25ο λεπτό είχαμε διαμαρτυρίες για χέρι ποδοσφαιριστή της Πάφος FC: «Από τις επαναληπτικές προβολές φάνηκε πως χτύπησε καθαρά στο πόδι».

Έγινε έλεγχος για το 2-0 της Πάφος FC για οφσάιντ: «Από το γραφικό που μας παρουσίασαν φαίνεται να είναι καλυμμένος ο Ζάιρο».

Στο 47′ ο Ντιαβαρά δέχεται ένα δυνατό σπρώξιμο από τον Μπάριτς: «Εγώ θα διαφωνήσω με τον διαιτητή γιατί ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC βάζει το χέρι στην κοιλιακή χώρα του αντιπάλου και τον μαρκάρει από πίσω. Εγώ πιστεύω πως ήταν πέναλτι. Ήταν θέμα κρίσης του διαιτητή και δεν επενέβη το VAR».

Στη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σόουζα: «Ήταν σωστή η ενέργεια του διαιτητή να αποβάλει τον Σόουζα. Είναι από τα λάθη που κάνει συνέχεια ο Σόουζα, να βάζει τον αγκώνα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ