aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Kυκλοφορεί στα επιτελεία ομάδων o Πάρντο»

«Kυκλοφορεί στα επιτελεία ομάδων o Πάρντο»

Oκτώ χρόνια μετά τον ερχομό του στην Κύπρο ο Ούρκο Πάρντο ενδέχεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από την Αλκή απασχολεί αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκα, και δεν αποκλείεται εφόσον δεν βρει πρόταση από την Κύπρο που να τον ικανοποιεί να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα, όπου θήτευσε σε Ηρακλή και Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αυτούσιο το δημοσίευμα

«Θυμάστε τον Ούρκο Πάρντο; Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Ηρακλή παρά τα 36 χρόνια του παραμένει μάχιμος.

Κι όχι μόνο, δεδομένου πως με τις εμφανίσεις του καταφέρνει να ξεχωρίζει και να επιβεβαιώνει πως περνάει ακόμα η…μπογιά του.

Ο (παλιόφιλος) Πάρντο κατέγραψε μια πολύ καλή παρουσία το βράδυ του Σαββάτου (8/6) κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής Κύπρου στη αναμέτρηση κόντρα στην Σκωτία στο Hampden Park της Γλασκώβης για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Παρά την ήττα (2-1) των Κυπρίων, ο έμπειρος κίπερ πήρε υψηλό βαθμό απόδοσης που δεν πέρασε απαρατήρητος από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για την μεταξύ τους συνεργασία.

Σημεωιτέων πως ο Πάρντο μένει ελεύθερος από την Αλκή στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Το βιογραφικό του κυκλοφορεί αυτή την περίοδο και σε δικές μας (σουπερλιγκάτες) γειτονιές και στα επιτελεία ομάδων που θα κινηθούν για την καλοκαιρινή ενίσχυση στον «άσο».

Συν τω χρόνω «παίζει» ο Πάρντο να λάβει το «φύλλο πορείας» για την επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, οκτώ χρόνια έπειτα από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και την μεταγραφή του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ