aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Κτύπησε» ξανά ο Μερκής, με ανάρτηση για… ψυχολόγους (pic)

«Κτύπησε» ξανά ο Μερκής, με ανάρτηση για… ψυχολόγους (pic)

Νέα ανάρτηση από τον Γιώργο Μερκή. Ο πρωταγωνιστής της επεισοδιακής νίκης του ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» απέναντι στην ΕΝΠ (3-2) κτύπησε ξανά, καθώς ανάρτησε στα Instagram Stories λίστα με ψυχολόγους.

Διαβάστε επίσης: Μερκής: «Οι losers βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο…»

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου έχει δημιουργήσει λίστα με Εγγεγραμμένους Ψυχολόγους για όσους ενδιαφέρονται και ψάχνουν για κάποιο ψυχολόγο. Απώτερος σκοπός είναι η προστασία του κοινού και τη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών προς το κοινό μέσα σε ένα νόμιμο πλαίσιο. Οι ψυχολόγοι που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα είναι αδειούχοι από το Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων στο επίπεδο “Εγγεγραμμένου Ψυχολόγου” σε μια από τις πέντε αναγνωρισμένες ειδικότητες βάσει νομοθεσίας. Η εγγραφή σε αυτό το επίπεδο απαιτεί κατοχή πρώτου πτυχίου (Bachelor) στην Ψυχολογία, μεταπτυχιακό τίτλο σε μια από τις πέντε ειδικότητες (δηλ., Κλινική, Συμβουλευτική, Σχολική, Δικανική, ή Οργανωσιακή Ψυχολογία) και ολοκλήρωση τουλάχιστον 1000 ωρών εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης. Αυτό επιτρέπει στους επαγγελματίες να ασκούν το επάγγελμα αυτόνομα και ανεξάρτητα παρέχοντας υπηρεσίες (π.χ., αξιολόγησης, συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας) στο κοινό. Η νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας που διέπει το επάγγελμα, καθώς και ο Κώδικας Δεοντολογίας του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου δεσμεύουν όλους όσους συμπεριλαμβάνονται στην πιο κάτω λίστα. Η λίστα απαρτίζεται ΜΟΝΟ από μέλη του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου και δεν αντιπροσωπεύει όλους τους Εγγεγραμμένους Ψυχολόγους στην Κύπρο. Για δική σας βοήθεια, μπορείτε να ψάξετε για Εγγεγραμμένο Ψυχολόγο με βάση την Ειδικότητα (Κλινικός, Συμβουλευτικός, Σχολικός, Οργανωσιακός, Δικανικός), την Επαρχία (Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο), Γλώσσα (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, άλλα), πληθυσμό στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες (Ανήλικους, Ενήλικες, και τα δυο), το είδος της θεραπείας (ατομική, ομαδική, ζευγάρια, οικογενειακή), και αν πραγματοποιούν ψυχοδιαγνωστική αξιολόγηση».

Πιο κάτω η φωτογραφία:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ