aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚτύπησε την πόρτα της Λέουβεν για να φέρει πίσω στην Κύπρο τον Τάαμαρι!

Κτύπησε την πόρτα της Λέουβεν για να φέρει πίσω στην Κύπρο τον Τάαμαρι!

Με τα μούτρα στη δουλειά για το «κτίσιμο» του ΑΠΟΕΛ της νέας αγωνιστικής περιόδου έπεσε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο αγώνας με τον Ερμή στο ΓΣΠ το βράδυ της Παρασκευής ήταν η τελευταία παράσταση στην πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Μερκή και ο τελευταίος της πιο εφιαλτικής σεζόν στη σύγχρονη ιστορία των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε πως δεν πρέπει κανείς να ξεχνά τα λάθη που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ σε αυτό σημείο και με αυτό οδηγό αναζητά τους ποδοσφαιριστές που θα επαναφέρουν τον επί σειρά ετών πρωταθλητή των προηγούμενων χρόνων σε πρωταγωνιστική πορεία.

«Υπάρχουν αρκετά μέτωπα να το πω έτσι, αλλά χρειάζονται απαντήσεις. Εκεί που είσαι κοντά ξαφνικά μπορεί να βρεθείς μακριά, επομένως δεν χρειάζεται ούτε ονοματολογία, ούτε διαρροές», ήταν η αναφορά του Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον προγραμματισμό. Προτού περάσουν 24 ώρες η διαρροή ήρθε και θέλει τον ΑΠΟΕΛ να… λιγουρεύεται επιστροφή του Μούσα Τάαμαρι!

Οι γαλαζοκίτρινοι σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών κτύπησαν την πόρτα της Λέουβεν για να διαπιστώσουν κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος απόκτησης του Ιορδανού εξτρέμ. O 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 22 φορές με τη Λέουβεν φέτος, εκ των οποίων οι ένδεκα ως ως βασικός και ο απολογισμός του ήταν φτωχός με μόλις ένα τέρμα και μια ασίστ. Το κατά πόσο θα προκύψει πρόσφορο έδαφος επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ εναπόκειται στο βελγικό Σύλλογο που πλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι 1.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ο ταχύτατος επιθετικός διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Λέουβεν, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει φανερώσει τις προθέσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ