aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚτύπησε «φλέβα χρυσού» στην Ιορδανία o ΑΠΟΕΛ!

Κτύπησε «φλέβα χρυσού» στην Ιορδανία o ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα περίπου χρόνο μετά τη συμφωνία με τη Σαμπάμπ Αλ-Ορντόν και την πτήση του Ιορδανού άσου Μούσα Αλ Τάαμαρι για Κύπρο, άλλος ένας συμπατριώτης του κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Και πρωτίστως, βλέπει το όνειρό του να αγωνισθεί στην Ευρώπη να γίνεται πραγματικότητα! Ο λόγος για τον Ομάρ Χάνι, συμπαίκτης παρεμπιπτόντως του Μούσα στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 19χρονος δεξιοπόδαρος πλάγιος επιθετικός ντύθηκε στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, αποτελώντας την 11η προσθήκη των πρωταθλητών κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

Το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στο Αμάν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την Αλ Φαϊσαλί που διατηρούσε τα δικαιώματά του και έτσι, ο διεθνής ποδοσφαιριστής (θα εγγραφεί στον κατάλογο Β) υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας τεσσάρων ετών, ποζάροντας τρισευτυχισμένος στον φωτογραφικό φακό.

Στην ομάδα της Λευκωσίας βλέπουν στο πρόσωπο του Ομάρ Χάνι έναν ποδοσφαιριστή με προοπτική να κάνει μεγάλη καριέρα. Πιστεύουν ότι η απόκτησή του θα έχει άμεσα και πρωτίστως μελλοντικά οφέλη. Είναι νεαρός, ευέλικτος, γρήγορος με την μπάλα στα πόδια όταν βγει στην αντεπίθεση και δεν φοβάται να ντριμπλάρει. Τουλάχιστον, αυτές τις συστάσεις έλαβαν στον ΑΠΟΕΛ, με τον Αλ Τάαμαρι να ενισχύει την άποψη των υπεύθυνων σε θέματα προγραμματισμού αφού εκφράστηκε κατ’ επανάληψη με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του.

Ο Μούσα, εξάλλου, περιμένει με ανοικτές αγκάλες τον Χάνι στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Θα έχει, ασφαλώς, σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στην ομαλή ενσωμάτωση του βραχύσωμου παίκτη στο σύνολο. Γιατί αγγλικά δεν γνωρίζει. Βεβαίως, τον περιμένει μπόλικη δουλειά μέχρι να αφομοιώσει την τακτική και το στυλ παιχνιδιού στο νέο σταθμό της καριέρας του, βελτιώνοντας παραλλήλως τις αδυναμίες του.

Στον ΑΠΟΕΛ κρίνουν, πάντως, ότι διαθέτει πολύ καλά αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να αντεπεξέλθει και να διακριθεί σε πιο ανταγωνιστικό σύνολο. Στη χώρα του λένε πως αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και έχει μεγάλη προοπτική. Οι πρωταθλητές μας αισιοδοξούν πως θα τους βγει περίπτωση ανάλογη ή παραπλήσια του Αλ Τάαμαρι.

Τα έσκασαν χοντρά για τον πιτσιρικά

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της μετεγγραφής του Ομάρ Χάνι δεν έγιναν γνωστές από τον ΑΠΟΕΛ και την Αλ Φαϊσαλί. Τα ιορδανικά Μέσα Ενημέρωσης ωστόσο, αναφέρουν πως για τον 19χρονο διεθνή εξτρέμ οι πρωταθλητές Κύπρου δαπάνησαν κοντά στις €400.000, με της τέως ομάδα του να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%. Μάλιστα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Μούσα Αλ Τάαμαρι, όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι «βοήθησε ώστε να γίνει η μετεγγραφή του Ομάρ Χάνι στην ομάδα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ