aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUE«Κτύπησε» 44’ γρηγορότερα ο «Σέρβος» Εμπεσίλιο

«Κτύπησε» 44’ γρηγορότερα ο «Σέρβος» Εμπεσίλιο

O Λορέντζο Εμπεσίλιο άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα σκοράροντας στο 23’ του αγώνα με τη Σούντουβα. Ο Ολλανδός επιτελικός μέσος δείχνει να έχει προσαρμοστεί άμεσα στο Βελιγράδι και βρίσκεται από νωρίς στις βασικές επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από τα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας (τρία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ένα στο εγχώριο πρωτάθλημα) ο Εμπεσίλιο έπαιξε βασικός στα τρία και ως αλλαγή για 45’ στο ένα.

Κατάφερε να σκοράρει έπειτα από 191’ στην τέταρτη συμμετοχή του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ρίχνοντας μια ματιά στις επιδόσεις του ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο του 2017, ο Ολλανδός είχε χριστεί σκόρερ στην ένατη συμμετοχή του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Έσπασε το… ρόδι στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής (με αντίπαλο την Ομόνοια) στο 235’ της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί, δηλαδή, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα να χρίστηκε σκόρερ πέντε παιχνίδια νωρίτερα, εντούτοις σε αγωνιστικό χρόνο το πέτυχε μόλις 44’ πιο πριν.

Οι πρώτες συμμετοχές του Εμπεσίλιο στον ΑΠΟΕΛ ήταν ολιγόλεπτες, καθώς ήταν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ στον Ερυθρό Αστέρα «μετακόμισε» έχοντας γεμάτη σεζόν πέρσι με τον ΑΠΟΕΛ και μετά από προετοιμασία με τους εξάκις σερί πρωταθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ