aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚριτική για τα εκατομμύρια και η απάντηση του προπονητή της Ρόζενμποργκ

Κριτική για τα εκατομμύρια και η απάντηση του προπονητή της Ρόζενμποργκ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Έντονη κριτική ασκείται από τα ΜΜΕ της Νορβηγίας για το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει δαπανήσει 2.000.000 κορόνες (γύρω στις 200.000 ευρώ) για να βοηθήσει τις ομάδες που συμμετείχαν στην Ευρώπη έτσι ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα, χωρίς όμως να έχει επιτευχθεί κάποιο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ιστοσελίδα της Νορβηγίας “φιλοξενεί” δηλώσεις του τεχνικού της Ρόζενμποργκ, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν, ο οποίος δίνει τις δικές του απαντήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως μετά το γκολ που σημείωσε ο ΑΠΟΕΛ οι πιθανότητες μειώθηκαν σε σχέση με το 2-0 που κέρδιζαν από το πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα να “κινδυνεύουν” να μην πάρουν τις 50-70 εκατομμύρια κορόνες που ισοδυναμούν με την πρόκριση στα πλέι οφ:

“Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Έπρεπε να αποδεχθούμε τα χρήματα που μας πρόσφεραν για να προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πήγαμε σε δύο μέρη για να προετοιμαστούμε, ενώ στείλαμε τους αναπληρωματικούς στην Ελλάδα. Δεν είμαστε πλούσιοι. Ακόμα, όμως, κι αν αποκλειστούμε, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Τα λεφτά δεν έρχονται… μόνα τους, αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ