Κριστίνα Μοράις: «Σήμερα, αλλάζω όλες τις Τσέλσι του κόσμου για τον ΑΠΟΕΛ»

Με συγκινητική ανάρτηση στα Social Media, η Κριστίνα Μοράις αναφέρεται με το δικό της τρόπο στον σύζυγο της, Νούνο Μοράις και τονίζει ότι έφερε αντιρρήσεις όταν αποφάσισε ο Πορτογάλος άσος να αφήσει για την Τσέλσι για τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο όπως ανέφερε τώρα, αλλάζει όλες τις Τσέλσι για τους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά:  «Θα ξεκινήσω από την αρχή πριν από 12 χρόνια. Είχα έρθει στην Πορτογαλία, μόνο για λίγες μέρες στο κολέγιο όταν θα μου τηλεφωνήσεις και θα μου πεις. Υπάρχει ένα κλαμπ που λέγεται ΑΠΟΕΛ… και με μια ταπεινή φωνή μου είπες ότι θέλεις να παίξεις.

“Έχω την Τσέλσι που θέλει να ανανεώσει ξανά μαζί μου”…  και με μια πολύ ισχυρή φωνή ήμουν πολύ σαφής. Είσαι τρελός, κανείς δεν ανταλλάζει την Τσέλσι για το ΑΠΟΕΛ. Δεν ήθελα να το ακούω πια και έκλεισα το τηλέφωνο… αλλά η ζωή μας δεν είναι στο χέρι μας… αλλά στο χέρι του Θεού.

Εκείνο το βράδυ είχα ένα όνειρο, ένα προφητικό όνειρο, ένα όνειρο γεμάτο υποσχέσεις που εκπληρώθηκαν όλα. Ο Θεός είναι θαυμάσιος. Ξύπνησα κοντά την 1 η ώρα το πρωί. Σου τηλεφώνησα και σε ρώτησα αν θέλεις να πας σε αυτό το σύλλογο που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ και δεν δίστασες… ναι θα το κάνω.  Ξέρω ότι θα είμαι χαρούμενος, ώριμος ίσως να διαπιστώσω ότι η υπομονή, μερικές απώλειες είναι αναπόφευκτες.

Θυμάμαι ότι ήσουν με 40 πυρετό αλλά εξαπάτησες τον Δρ. Σχίζα επειδή ήθελες να παίξεις την επόμενη ημέρα εναντίον της Δόξας. Δεν πρόκειται να σου πω τι έχεις κάνει, τους τίτλους που κέρδισες, τα ρεκόρ που χτύπησες  επειδή ξέρω ότι το μεγαλύτερο τρόπαιο που σήκωσες ήταν αυτή η μεγάλη αγάπη, αυτό το πάθος, αυτή η ευγνωμοσύνη για αυτούς τους οπαδούς για αυτό το μεγάλο κλαμπ που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ.

Και τώρα η αγάπη μου συνεχίζεις να ονειρεύεσαι. Θα ονειρευτώ για σένα και ξέρω ότι είσαι χαρούμενος επειδή θα συνεχίσεις εκεί. Σε αυτή την ομάδα που είναι επίσης δική σου. Ευχαριστώ αγάπη μου γιατί σήμερα αλλάζω όλες τις Τσέλσι του κόσμου για το ΑΠΟΕΛ».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ