aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚρίστιανσεν: «Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς» (τι είπε για μετεγγραφές)

Κρίστιανσεν: «Το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς» (τι είπε για μετεγγραφές)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ (7-0) στάθηκε στα γρήγορα γκολ της ομάδας του και στη παρουσία των Χριστοφόρου και Μπαράλ στον αγώνα.

Οι δηλώσεις του Δανού προπονητή: «Καλησπέρα, νομίζω ο καλύτερος τρόπος για να σεβαστείς ένα αντίπαλο είναι να παρουσιαστείς με την καλύτερη εντεκάδα. Θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα στο παιχνίδι, καταφέραμε να βάλουμε γρήγορα γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο για εμάς. Έτσι ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες και δώσαμε χρόνο σε κάποιους άλλους, είμαι πολύ ικανοποιημένος για την προσπάθεια και για το πως ξεκινήσαμε. Επίσης για το σκορ και το μηδέν στο πίσω. Είναι τρεις βαθμοί και τώρα κοιτάζουμε την Νέα Σαλαμίνα. Είναι επίσης θετικό που είδα ποδοσφαιριστές όπως τον Κύπρο που δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, είμαι ικανοποιημένος και από τον Μπαράλ και η ομάδα ήταν πολύ αποτελεσματική σήμερα. Ευχαριστώ τους οπαδούς και καλή συνέχεια στην ΑΕΖ».

Για το αν θα γίνουν νέες προσθήκες στην ομάδα: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα δουλεύουμε σε αυτό, είπα πολλές φορές ότι θα φέρουμε παίκτες που είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή αν δεν βρούμε κάποιο καλύτερο, όπως είδατε και σήμερα η παρουσία του Νικ ήταν εξαιρετική»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ