aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Στη ρεβάνς μπορούμε να το γυρίσουμε»

Κρίστιανσεν: «Στη ρεβάνς μπορούμε να το γυρίσουμε»

Την παραδοχή του ότι περίμενε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον αγώνα, αλλά και την πιστή του ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν.

«Περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος το 1-0 μας δίνει ακόμη πιθανότητες. Θα έχουμε και τον κόσμο στη ρεβάνς και μπορούμε να το γυρίσουμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σε πολλά σημεία του αγώνα δεν μπορέσαμε να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας. Ήταν σημαντικές και οι δεύτερες μπάλες. Αλλά η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, μόχθησε και περιμένουμε τώρα τη ρεβάνς».

Πιστεύουν στην πρόκριση οι Δανοί

«Κάναμε καλό παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα μας και νομίζω θα καταφέρουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση», σχολίασε ο Πάβλοβιτς, σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον ψεσινό αγώνα. «Κάναμε καλό παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ είχε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει», ανέφερε ο Ντελανέι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ