aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Πρέπει να πεθάνουμε...» (pics)

Κρίστιανσεν: «Πρέπει να πεθάνουμε…» (pics)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε το απόγευμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό αγώνα και έστειλε το μήνυμα για το πως ο ΑΠΟΕΛ θα προσεγγίσει το παιχνίδι.

Ο Δανός τεχνικός αναφέρθηκε στην εμφάνιση του πρώτου ματς, το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να προκριθεί και φυσικά έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Τι είπε στους παίχτες του για αύριο: Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους ποδοσφαιρστές, πολλοί έχουν την εμπειρία, μόνο η νίκη μας δίνει την πρόκριση. Εγώ έχω τον δικό μου τρόπο για να τους προετοιμάσω για να έρθει η πρόκριση.

Για την εμφάνιση της ομάδας στη Νορβηγία: Αν παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στη Νορβηγία δεν έχουμε καμία πιθανότητα, η βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ που πετύχαμε, μας δίνει τη δυνατότητα ότι αν το κάνουμε αυτό δεν μπορούμε να περάσουμε.

Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να προκριθεί: Μάθαμε από τα λάθη μας, τα πολλά προσωπικά λάθη που κάναμε, πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς και ουσιαστικά πρέπει να πεθάνουμε στο γήπεδο.

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα: Δεν μιλώ ποτέ για την ενδεκάδα πριν από τον αγώνα, θα την κρατήσω για εμένα, κάποιοι παίχτες έδειξαν βελτίωση, πολλοί δούλεψαν στις προπονήσεις και η δουλεία μας είναι να επιλέξουμε τους καλύτερους 11 για να μπούν στο γήπεδο αύριο και να κερδίσουν.

Για τη Ρόζενμποργκ: Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να επηρέασει την τακτική τους, όμως συνήθως παίζουν με τον ίδιο τρόπο και δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα.

Για αλλαγές στο αρχικό σχήμα: Υπάρχει άλλη μία προπόνηση, μακάρι να πάνε όλα καλά και θα αποφασίσουμε.

Για την παρουσία του κόσμου: Να δώσω ένα μήνυμα, είναι κρίσιμο παιχνίδι, να έρθει ο κόσμος να μας δώσει ώθηση για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Προφανώς παίζει το δικό του ρόλο όσον αφορά στην υποστήριξη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ