aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Πρέπει να φύγουμε… ζωνταντοί»

Κρίστιανσεν: «Πρέπει να φύγουμε… ζωνταντοί»

Όπως αναμενόταν, το ενδιαφέρον για την «ισπανική» ομάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν μεγάλο για τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Κρίστιανσεν με την παρουσία στην Εθνική Ισπανίας και κάποιες ομάδες της χώρας, ο Αστίθ, ο Λάγο, ο Μπαράλ και φυσικά ο Ούρκο Πάρντο.

Ο κατά το ήμισυ Βάσκος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που μίλησε στα ΜΜΕ μαζί με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ επανέλαβε αρκετές φορές ότι φαβορί για πρόκριση είναι η Μπιλμπάο. Άλλες τόσες όμως είπε και αυτό το «αλλά».

«Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε, ειδικά μέσα στο Σαν Μαμές. Ξέρουμε ότι θα υπάρχει δύσκολη ατμόσφαιρα, ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα που έχει ένταση στο παιχνίδι της και παίκτες όπως ο Μουνιαΐν, ο Γκαρσία, ο Γουίλιαμς και ο Αντούριθ. Έχουμε όμως δείξει τι μπορούμε να κάνουμε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και όπως είπε ο συνάδελφός μου Ερνέστο Βαλβέρδε, το να κερδίσεις παιχνίδια όπως αυτά με τον Ολυμπιακό, δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είναι μία μεγάλη ομάδα του Ισπανικού ποδοσφαίρου και εμείς η καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Αλλά παρά τον μεγάλο σεβασμό που της έχουμε, θα παλέψουμε για να περάσουμε».

Ρωτήθηκε ο Κρίστιανσεν για το πώς θα αγωνιστεί αύριο η ομάδα του κόντρα στην Μπιλμπάο. «Δεν θα σας πω την 11άδα. Αυτή βγαίνει 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε και να κάνουμε καλό ξεκίνημα, ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο», τόνισε ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και κατέληξε: «Στα χαρτιά η Μπιλμπάο είναι το φαβορί. Απομένει να δούμε αύριο τι θα γίνει στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο. Έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη Χώρα των Βάσκων, αφού ο πατέρας του έχει καταγωγή από αυτά τα μέρη. «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα», είπε σε σχετική ερώτηση.

Για τον αγώνα δήλωσε: «Είναι προφανώς ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε όμως καλή ομάδα και θα παλέψουμε. Πρέπει να κάνουμε και στο Σαν Μαμές αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε. Το γήπεδο και η ατμόσφαιρα δεν μας απασχολεί. Μας ενδιαφέρει η δική μας δουλειά, η δική μας απόδοση. Είμαστε 11 εναντίον 11» κατέληξε ο Ούρκο Πάρντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ