aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: Πίσω από τις λέξεις για το μέλλον του

Κρίστιανσεν: Πίσω από τις λέξεις για το μέλλον του

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μπορεί να μην έβγαλε τη σούπερ είδηση η τελευταία ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, αλλά το σίγουρο είναι πως η διοίκηση έκανε ξεκάθαρο όσο ποτέ προηγουμένως πως η παραμονή του Δανού προπονητή στον πάγκο του συλλόγου θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της φετινής σεζόν. Και πολύ περισσότερο από το αν θα επιτευχθούν εν τέλει οι στόχοι της ομάδας, δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Όποιος και εάν ήταν ο στόχος της προχθεσινής δημόσιας τοποθέτησης των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να σημειωθεί μετά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του συλλόγου γι’ άλλους τεχνικούς (Κοσμίν Κόντρα, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, Ράζβαν Λουτσέσκου κ.ά.), μάλλον κρίθηκε σκόπιμο να προστατευτεί ο νυν προπονητής και να σταλεί το μήνυμα πως δεν έχει παρθεί επί της παρούσης καμία απόφαση.

Ό,τι και να ισχύει τέλος πάντων, αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών δύο εβδομάδων, όταν θα υπάρξει η τελική συζήτηση, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ