aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΚρίστιανσεν: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη»

Κρίστιανσεν: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη»

Την σημερινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΖ (4-1) σχολίασε ο Τόμας Κρίστιανσεν σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ενημέρωσε και για την αγωνιστική ετοιμότητα των Ορλάντι και Ντε Καμάργκο.

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και πετύχαμε δυο γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Στο 2ο ημίχρονο φρέσκαρα την ομάδα με κάποιες αλλαγές. Καταφέραμε να σκοράρουμε άλλα δυο γκολ όμως δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ σε μια στημένη φάση. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Γιανγκ Μπόις. Να ευχηθώ στην ΑΕΖ καλή συνέχεια», δήλωσε αρχικά.

Για την αγωνιστική ετοιμότητα των Ορλάντι και Ντε Καμάργκο ενημέρωσε: «Δεν θέλω να τους πιέσω. Είναι σε καλό δρόμο και οι δυο ποδοσφαιριστές. Προπονούνται στο γήπεδο. Πρέπει να το πάμε σιγά σιγά για να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν θα επανέλθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ