aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Οι Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ, Τουρέ...» (video)

Κρίστιανσεν: «Οι Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ, Τουρέ…» (video)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε σήμερα το μεσημέρι για το παιχνίδι με την Ομόνοια (κυρίως), την κλήρωση με την Άντερλεχτ, την κατάσταση του Εμπεσίλιο και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όλα τα ντέρμπι με την Ομόνοια είναι σημαντικά. Πάντα είναι δύσκολα και θυμάμαι την περσινή ισοπαλία 2-2. Μετά τη νίκη με 4-1 θα είναι το δεύτερο ντέρμπι με την Ομόνοια για μένα σαν προπονητής του ΑΠΟΕΛ και θέλουμε τη νίκη».

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον Απόλλωνα: «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν είχαμε ούτε ένταση, ούτε κατοχή της μπάλας. Φυσικά ήταν και ο αντίπαλος καλός, έκανε μια ευκαιρία και σκόραρε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε για να αφήσουμε τον Απόλλωνα στο -9».

Αν φοβάται κάτι από την Ομόνοια: «Παρακολούθησα το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μου έκανε εντύπωση το 4-1. Έχουν κίνητρο με το νέο προπονητή. Πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε θα τα καταφέρουμε. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην Ομόνοια όπως οι Χριστοφή και Ντάρμπισαϊρ στην επίθεση που είναι ανεβασμένοι και σε καλή κατάσταση. Επίσης, είναι ο Τουρέ και ο Μαργκάσα στο κέντρο».

Για τις απουσίες και τον Εμπεσίλιο: «Μπερτόλιο, Βινίσιους είναι εκτός, θα δούμε αύριο για τον Αστίθ. Ο Εμπεσίλιο πάει καλά και ανεβάζει την ένταση του. Έδειξε τις ικανότητες του. Πάει αρκετά καλά».

Για το πλάνο του ενόψει Ομόνοιας και το ματς με την Άντερλεχτ: «Βλέπω μόνο το παιχνίδι με την Ομόνοια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξέρω αν θα κάνω αλλαγές, θα επιλέξω τους καλύτερους 11».

Για το τι είναι αυτό που ξεχωρίζει από τη βελγική ομάδα: «Είναι μια καλή κλήρωση. Το δύσκολο είναι ότι αποκλείσαμε την Μπιλμπάο και οι απαιτήσεις αυξήθηκαν. Αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε τις πιθανότητες για πρόκριση. Φυσικά η Άντερλεχτ είναι το φαβορί».

Για τον κόσμo του ΑΠΟΕΛ και το ότι η Ομόνοια δεν πάρει εισιτήρια: «Ο κόσμος είναι σημαντικός για εμάς. Μας βοηθά πολύ ειδικά στην Ευρώπη. Τους θέλουμε και του αγώνες στο πρωτάθλημα. «Δεν ακούω τους οπαδούς της αντιπάλου ομάδας. Ποδοσφαιρικά είναι καλύτερα να υπάρχουν οπαδοί και των δυο ομάδων»».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ