aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Να το απολαύσουμε» (pics&video)

Κρίστιανσεν: «Να το απολαύσουμε» (pics&video)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε σήμερα στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού ιστορικού αγώνα με την Μπιλμπάο. Διαβάστε τις απόψεις του Δανού τεχνικού, όπως και του Βινίσιους που εκροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

Για το ότι οι περισσότεροι πρώτη φορά αντιμετωπίζουν τέτοια πρόκληση: «Καλησπέρα, σε όλους είναι μια ευκαιρία για εμάς να γράψουμε ιστορία με τον ΑΠΟΕΛ και γι’ αυτό θα μπούμε όσο πιο προετοιμασμένοι γίνεται στο παιχνίδι αύριο για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το καμίνι και τι ρόλο θα παίξει: «Ξέρουμε ότι το ΓΣΠ είναι καυτή έδρα και αυτό περιμένουμε αύριο να μας βοηθήσει για να περάσουμε. Περάσαμε δύσκολα στο Μπιλμπάο, αλλά αυτό θέλουμε να γίνει και αύριο».

Για το πως νιώθει που με την απόδοσή του είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες: «Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα και πρέπει αύριο να δουλέψουμε ως ομάδα για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Μετά οι ερωτήσεις αφορόυσαν στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Για το τι ζητά από τους ποδοσφαιριστές: «Καλησπέρα σε όλους, αυτό που λέω στους ποδοσφαιριστές είναι να απολαύσουν την στιγμή, έχουμε δώσει 40 παιχνίδια και από τη στιγμή που έχουμε φύγει ζωντανοί από το Σαν Μαμές πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή».

Για το αν θα παίξει διαφορετικά αύριο ο ΑΠΟΕΛ: «Όπως έχω πει το πιο σημαντικό ήταν να φύγουμε ζωντανοί από το Σαν Μαμές για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Ξέρω ότι αύριο η Μπιλμπάο θα πιέσει ψηλά. Εμάς ελπίζω να βγει το σχέδιό μας και να περάσουμε».

Για το αν οι απουσίες Αντούριθ και Λαπόρτ τον κάνουν πιο αισιόδοξο: «Δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις, αν αυτά ήταν τα μοναδικά αστέρια θα έλεγα ότι είχαμε πλεονέκτημα, ωστόσο είναι γεμάτη αστέρια η Μπιλμπάο Δεν παύει όμως να είναι δύο απουσίες».

Για το αν θα είναι φαβορί ο ΑΠΟΕΛ:  Όπως και στο Σαν Μαμές θα πολεμήσουμε και θα πρέπει να έχουμε και την τύχη μαζί μας για να κάμουμε το επόμενο βήμα, δεν είμαστε φαβορί, φαβορί είναι η Μπιλμπάο».

Για το αν θα φύγει ζωντανός ο ΑΠΟΕΛ από το ΓΣΠ όπως στο Σαν Μαμές: «Αυτό είναι το μήνυμα που έχουμε κάθε μέρα, πάμε γι’ αυτή την μεγάλη πρόκριση, να μην ξεχνάμε ότι σε πολλούς τομείς είμαστε κατώτεροι από αυτή την ομάδα».

Για τις ιδιαιτερότητες της κάθε ομάδας: «Φυσικά για την ομάδα μας θα είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αν περάσουμε και για τους αντιπάλους απογοήτευση. Όταν ξεκινήσαμε οι πιθανότητες ήταν 80-20 υπέρ της Μπιλμπάο, τώρα έχουμε αυξήσει λίγο. Βέβαια το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι αύριο και δεδομένου ότι δεν έχουμε χάσει μέχρι τώρα εδώ ελπίζουμε να μας βοηθήσει αυτό».

Για το αν η ομάδα θα έχει την ίδια δυναμική με την Ισπανία:  «Η ομάδα από φυσικής πλευράς είναι μια χαρά, κάναμε πολλές αλλαγές με την ΑΕΛ και μας βγήκε, αύριο θα δούμε αν θα έχουμε τόσες αλλαγές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ