aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν με… κάθε επισημότητα!

Κρίστιανσεν με… κάθε επισημότητα!

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ο Δανός τεχνικός ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του στις αρχές του Ιουνίου.

Ο νέος κοουτς του ΑΠΟΕΛ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο, θα έχει στο τεχνικό τιμ τους Χούλιο Βανουέλος (βοηθός) και Ιβάν Τόρες Αμπάντ (γυμναστής), με τους οποίους συνεργάστηκε στην ΑΕΚ, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Εδουάρδο Πέρεθ Μοράν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας μονοετούς διάρκειας με τον προπονητή Τόμας Κρίστιανσεν και τα μέλη του τεχνικού του επιτελείου. Η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών θα τεθεί σε ισχύ από την 01/06/2016.

Ο Δανός προπονητής θα αναλάβει τις προπονήσεις της ομάδας από την έναρξη της προετοιμασίας στις 09/06/16.

Ο κ. Κρίστιανσεν θα φέρει μαζί του, τον βοηθό προπονητή Χούλιο Βανουέλος, τον γυμναστή Ιβάν Τόρες Αμπάντ και τον προπονητή τερματοφυλάκων Εδουάρδο Πέρεθ Μοράν»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ