aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Ήταν η κατάλληλη μέρα για να επιστρέψουμε με νίκη»

Κρίστιανσεν: «Ήταν η κατάλληλη μέρα για να επιστρέψουμε με νίκη»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη επί της Ομόνοιας παρουσιάστηκε ο Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος τόνισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει ο ΑΠΟΕΛ στα τρίποντα.

Οι δηλώσεις του Δανού τεχνικού: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην Τσαπεκοένσε. Ένα συμβάν που συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Ήταν η κατάλληλη μέρα για να επιστρέψουμε με νίκη. Είναι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι. Μετά από το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα κυριαρχήσαμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

«Συνεχίσαμε μετά από το 1-0 και ελέγχαμε το παιχνίδι. Μέχρι και το ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο γκολ. Παρά το προβάδισμα, είπα στους παίκτες μου να παραμείνουν προσηλωμένοι και να μην δεχθούν γκολ.

Δεν το καταφέραμε, αφού δεχθήκαμε γκολ από μία στημένη φάση. Είμαι όμως ικανοποιημένος και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, όπως και στους 2.000 φιλάθλους που μας στήριξαν.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική γιατί επιτεύχθηκε επί μίας αντιπάλου όπως η Ομόνοια, που θα παλέψει για τον τίτλο του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ