aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΚρίστιανσεν: «Η έγνοια η δική μου ήταν άλλη»

Κρίστιανσεν: «Η έγνοια η δική μου ήταν άλλη»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, μετά τη μεγάλη νίκη (4-0) της ομάδας του επί της Νέας Σαλαμίνας σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την καλή δουλειά και την σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία με την Ανόρθωση και θα μπορούσε να κερδίσει. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

«Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν δώσαμε ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Κάναμε κάποια φάουλ τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και αυτά δώσαμε την ευκαιρία στην Νέα Σαλαμίνα να είναι απαιτητική καθώς είναι καλή ομάδα στις στημένες φάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα», πρόσθεσε.

Για την ήττα της επικείμενης αντιπάλου του (1-4) στο Europa League, Αστάνα, στο πρωτάθλημα του Καζακστάν σχολίασε: «Γνωρίζω ότι έχασε η Αστάνα. Δεν ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν, θα το δούμε στην συνέχεια. Έγνοια δική μου είναι η δική μου ομάδα η οποία ήταν καλή στο γήπεδο, είχε μια καλή εμφάνιση και έβαλε τέσσερα γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ